Uspokakajace i przeciwlekowe... Mi pomagają w miare.. Nie martw się takie mysli w naszym stanie to normalka też ciagle o tym myślę ze po co mi to dziecko wiec się nie obwiniaj i nie czuj w tym odosobniona..A jak dzialaja tetabletki? Ja bralam w Uk citalopram... Mialam dzis dziwny atak.. Strach przerazenie... Ze to dziecko to glupi pomysl ze chyba go nie chce...[emoji20] nie wiem dlaczego tak mi sie zrobilo...
Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
aniaopapon
Fanka BB :)
Dziewczyny szkoda ze nie mieszkamy gdzies blisko siebie... Taka wzajemna motywacja do dzialania... Straszne sa te mysli... A czy te leki w Pl moze przepisac tylko psychiatra? Jeszcze do tego wszystkiego mam mdlosci non stop...Uspokakajace i przeciwlekowe... Mi pomagają w miare.. Nie martw się takie mysli w naszym stanie to normalka też ciagle o tym myślę ze po co mi to dziecko wiec się nie obwiniaj i nie czuj w tym odosobniona..
Niestety :-( też o tym myslalam fajnie byłoby miec blisko kogos kto nas rozumie.. A tak w ogóle to gdzie mieszkasz? A hydroksyzine to i ginekolog wypisuje wiec podejrzewam ze tutaj to kazdy lekarz da na to recepte...Dziewczyny szkoda ze nie mieszkamy gdzies blisko siebie... Taka wzajemna motywacja do dzialania... Straszne sa te mysli... A czy te leki w Pl moze przepisac tylko psychiatra? Jeszcze do tego wszystkiego mam mdlosci non stop...
aniaopapon
I to sie bierze codziennie zeby nie miec objawow? Ja jestem ze Ślaska a Ty? Ktory tydzien ciazy masz?Niestety :-( też o tym myslalam fajnie byłoby miec blisko kogos kto nas rozumie.. A tak w ogóle to gdzie mieszkasz? A hydroksyzine to i ginekolog wypisuje wiec podejrzewam ze tutaj to kazdy lekarz da na to recepte...
aniaopapon
A jakies skutki uboczne na poczatku brania?
Niby niestety tylko doraznie mi przepisali. Bo to nie leczy tylko objawy lagodzi jak jest źle. Chociaz kazdy co innego gada.. Jutro jeszcze ide prywatnie do psychiatry i zapytam. Ginekolog pozwolił brac codziennie przez jakis czas tutaj kolezanka nasza napisała ze u niej w szpitalu dają to 3 razy dziennie doraznie bo to też przeciwwymiotnie działa. Niektorzy czytalam ze biorą to miesiacami na wymioty wiec cholera wie... A ja wschod kraju blisko granicy woj. Lubelskie. A tydzien 22. A skutkow nie zauwazylam poza tym ze zadziej siusiam..I to sie bierze codziennie zeby nie miec objawow? Ja jestem ze Ślaska a Ty? Ktory tydzien ciazy masz?
aniaopapon
To moze i ja zapytam mojego gin zeby w razie w miec takie tabletki w kieszeni...moze to tez mi troche psychicznie pomoze. Ojj to spory kawalek drogi. Ja wlasnie wyruszam na cmentarze. Milego dziobka dziewczynyNiby niestety tylko doraznie mi przepisali. Bo to nie leczy tylko objawy lagodzi jak jest źle. Chociaz kazdy co innego gada.. Jutro jeszcze ide prywatnie do psychiatry i zapytam. Ginekolog pozwolił brac codziennie przez jakis czas tutaj kolezanka nasza napisała ze u niej w szpitalu dają to 3 razy dziennie doraznie bo to też przeciwwymiotnie działa. Niektorzy czytalam ze biorą to miesiacami na wymioty wiec cholera wie... A ja wschod kraju blisko granicy woj. Lubelskie. A tydzien 22. A skutkow nie zauwazylam poza tym ze zadziej siusiam..
Witajcie dziewczyny. Mi hydroksizine przepisał ginekolog w dawce 10 mg w celu wyciszenia no i ma zadziałać nasennie. O działaniu hydroksiziny przeciwwymiotnym też słyszałam.
Monika.o. mam nadzieję że trafisz na "normalnego" psychiatrę wypytaj go o wszelkie możliwe sposoby radzenia sobie w naszej sytuacji
Monika.o. mam nadzieję że trafisz na "normalnego" psychiatrę wypytaj go o wszelkie możliwe sposoby radzenia sobie w naszej sytuacji
Na pewno dam znać. A ty kochana jaki masz problem? skąd jestes? bierzesz hydroksyzine? I jak dlugo pozwolił ci brac?Witajcie dziewczyny. Mi hydroksizine przepisał ginekolog w dawce 10 mg w celu wyciszenia no i ma zadziałać nasennie. O działaniu hydroksiziny przeciwwymiotnym też słyszałam.
reklama
Monika.o Kochana ja jestem z Małopolski. Od ponad 8 lat leczę się na nerwicę lękową. Leki brałam praktycznie cały czas z krótkimi przerwami, niestety źle to znosiłam i zawsze do nich powracałam Ginekolog mi powiedział że hydroksizina jest bezpieczna w ciąży i że mogę zażywać ją codziennie. Jakoś nie przemawiają do mnie słowa "codziennie". Narazie nie zażywam pomimo złego samopoczucia ponieważ dopiero co skończyłam I trymestr i chciałabym trochę poczekać.
Podziel się: