reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

Probuje i chce ale to wymaga czasu a ja bym chciala od reki zmiany.wiem ze skoro tyle lat hodowalam nerwice to teraz tez musi potrwac zeby zmienić myslenie. Tobie latwo przyszla akceptacja???
Nie;) dopiero po ok 6 miesiącach można powiedzieć załapałam o co chodzi ale codziennie sluchalam dicovica. Potrzeba czasu aby podswiadomosc zarejestrowała zmiany. Wejdzie sobie na zaburzeni.pl. Ja dzięki nim zaczęłam żyć. Jeszcze się nie odburzylam ale jestem na dobrej drodze.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie;) dopiero po ok 6 miesiącach można powiedzieć załapałam o co chodzi ale codziennie sluchalam dicovica. Potrzeba czasu aby podswiadomosc zarejestrowała zmiany. Wejdzie sobie na zaburzeni.pl. Ja dzięki nim zaczęłam żyć. Jeszcze się nie odburzylam ale jestem na dobrej drodze.

Zaglądam na te stronę:) i divovica tez słucham. A powiedz ktory tc?

Trzeba to robić sumiennie. Będzie wiele dni kiedy to działanie będzie się wydawać bezsensu. Albo że sobie nie damy rady. Trzeba to wziać na przeczekanie i dalej kierować się logiką

Ostatnia edycja:
Moja córcia urodziła sie spora 3800 i 59 cm, super sie rozwija. Jest bardzo dobrą uczennica. Nie bylo z nia zadnych problemów zdrowotnych:) a do tego jest sliczna;) czasem mi ciezko bo 2 ciążę znosze o wiele gorzej ale bardzo chciałam druga dzidzie i bede ją miala
Ciesze sie ze twoja corcia jest zdrowa madra i sikna chcialabym ze moje dziecko tez takie bylo czyli rozne ode mnie w sensie psychicznym.
I mam nazieje ze mine dziecko nie bedzie musialo patrzec na mnie kiedy ja zle sie czuje. Mam nadzieje ze do tego czasu wszystko mi minie. Modle sie o to i tego nakbardziej pragne

Ciesze sie ze twoja corcia jest zdrowa madra i sikna chcialabym ze moje dziecko tez takie bylo czyli rozne ode mnie w sensie psychicznym.
I mam nazieje ze mine dziecko nie bedzie musialo patrzec na mnie kiedy ja zle sie czuje. Mam nadzieje ze do tego czasu wszystko mi minie. Modle sie o to i tego nakbardziej pragne
Kazda z nas tego pragnie..aby byc zdrową i uwolnić się z sideł nerwicy

Słuchałam właśnie DivoVica o myślach lękowych. Na prawdę dużo z tego można się dowiedzieć i kiedy ich tak słucham to czuje się spokojniejsza, dlatego że wiem że nie tylko ja cierpie na nerwice ale jest dużo takich jak ja i im udało się z tego wyjść bo robili wszystko sumienie, Czuje że oni mogą mi na prawdę pomóc

reklama
Witajcie dziewczyny :) czy moge do was dolaczyc ? Mam to samo co wy cxyli nerwice lekowa i jestem w ciazy 21 tydzien. I tez studuije zaburzeni.pl mowie studiuje bo u mnie nie ma dnia bez tego forum, obecnie xytam odburzanie viktora i bardzo mi pomaga jego schemst powiedzmy- akceptacja ignorowanie, uspokajanie stanu emocjonalnego itd. Moje klopoty z nerwica to przeszlo 13 lat gdzies odkad zostala stwierdzona. W tym czasie mialam 3 nawroty i okresu dluugie spokoju bez lekow i bez lęków. Obecniezyje normalnie na codzien. I nie uwierzycie ale lęk mi wlazl w lekarzy i wizyty u nich. Kazda wizyta u mojego ginekologa to dla mnie koszmar. Jak bylam w 3 mcu ciazy to nerwica mnie dopadla na dobre i u lekarza mialam wysokie ciśnienie- lęk wlazl mi w pomiar cisnienia. W domu mierze kilkamrazy dziennie i mam niskie a tylko mierzy mi ktos w przychodni i w tym momencie dostaje ataku paniki i mam wyokie. Oczywiscie wracam do domu i mam niskie. Boje sie zemzaszkodze dziekcu to raz a dwa lekarz mimo ze widzi moje pomiary to nie do konca mi wierzy. Wyslal mnie na holter 24 h- nie dalo sie go zalozyc bo mialam takie cisnienie ze pompowal i nie kogl zmierzyc. Tylko wrocilam do domu cisnienie dobre. Za 2 tyg wizyta u gina a ja sie jej boje.... on znowu bedzie wymyslal a ja mam dobre cisnienie. Pewnie dobrze to znacie - czerwona twarz, serce puls 140 i wrazenie ze zara umre albo musze uciekac. Dziewczyny .... jak zyc ? Co z porodem? Przeciez tam tez mierza ciśnienie. Pracuje nad soba ale to nie jest na zawolanie. Bardzo mnie to meczy i doluje. Wszytskie inne objawy jak np potykanie sercs lekcewazylam i minely ! Paniczny lęk przed pomiarem cisnienia i lekarzem zostal a w ciazy to nieuniknione przeciez. Ja juz nie mam sily. Dziewczyny jakmwy sobie poradzilyscie z porodem? Czy ktos w szpitalu mi uwierzy ze cisnienie z nerwow i zeby mi nie mierzyli ? Boze to absurd ale tak mam .....

Do góry