reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

Ja jestem w 30 tyg ciazy i jestem.zalamana codziennie placze jestem.juz tak zmeczona ze nie mam.czasami.sily.wstac z lozka😞 ze stanami.lękowymi.walcze.od poczatku ciazy od 5 miesiaca zaczelam.brac leki Asertin minely.prawie 3miesiace a poprawy nie ma ....jestem.wykonczona psychicznie ...😞😞😞😞

reklama
Dziewczyny czy wy też się czujecie opuchnięte pytanie do dziewczyn w 1 Msc ciąży ja dziś wstałam z mega bólem pleców jestem opuchnięta boję się zakrzepow w ciąży.

Do tego serce mi wali pomimo zazywanie matocardu nw czy to ten stres? To straszne co napisze ale czy któraś z Was z lęku też żałuję że jest w ciąży?

Do tego serce mi wali pomimo zazywanie matocardu nw czy to ten stres? To straszne co napisze ale czy któraś z Was z lęku też żałuję że jest w ciąży?
Napisz coś więcej o sobie. Czy bierzesz jakieś leki lub brałaś przed ciążą, jakie masz Ciśnienie i puls ?? Na pewno stres ciążą i lęki plus hormony to wszystko napędza serce wiem że łatwo mówić ale musisz starać się uspokoić może jakaś muzyka relaksacyjna. Medytacje?? I najważniejsze jest pozytywne myślenie trzeba próbować. To o czym myślimy to przyciągamy

Napisz coś więcej o sobie. Czy bierzesz jakieś leki lub brałaś przed ciążą, jakie masz Ciśnienie i puls ?? Na pewno stres ciążą i lęki plus hormony to wszystko napędza serce wiem że łatwo mówić ale musisz starać się uspokoić może jakaś muzyka relaksacyjna. Medytacje?? I najważniejsze jest pozytywne myślenie trzeba próbować. To o czym myślimy to przyciągamy
Biorę od 5lat metocard 50 na nerwice leczę się hipnoza leków nie biorę, dobija mnie to wszystko bo nie do końca chce być w tym stanie bo się go strasznie boję możliwe że mam jakąś fobie ciągle płaczę nie mogę sobie poradzić z tym że coś się moze wydarzyć jest mi żal umierać więc że ciąża to nie jest aż takie ryzyko ale jednak boję się że mnie to spotka w dodatku ten wirus teraz

Biorę od 5lat metocard 50 na nerwice leczę się hipnoza leków nie biorę, dobija mnie to wszystko bo nie do końca chce być w tym stanie bo się go strasznie boję możliwe że mam jakąś fobie ciągle płaczę nie mogę sobie poradzić z tym że coś się moze wydarzyć jest mi żal umierać więc że ciąża to nie jest aż takie ryzyko ale jednak boję się że mnie to spotka w dodatku ten wirus teraz
I co hipnoza pomaga cos na lęki?? Bo tez o tym kiedys myslalam

reklama
Bardzo pomagalo przed ciąża byłam w stanie normalnie iść do pracy i żyć bez lęku w ciąży nie wiem jak to będzie wizytę mam. Na 9 lipca i obawiam. Się że do tego czasu z głupieje

Do góry