reklama
To może porozmawiaj z lekarzem, wytłumacz i poproś o cesarkę w narkozie
no straszne to jest/ ja tez taka panikara pod względem mierzenia pulsu. ciśnienia... po cesarce rękaw pompował co pół godz ! myślałam że szału dostane...
Hey! ja miałam w ciąży problem z ciśnieniem ale bardziej na tle nerwowym.. Panicznie bałam się samego pomiaru.. Na początku ciąży umówiłam się zw swoim lekarzem, że nie będziemy mierzyć w gabinecie i miałam kontrolować w domu. Kilka mies było ok, ale później coś mi odbiło że i nawet w domu zaczęłam panikowac i obsesyjnie mierzyć przez co wyniki były wysokie. Lekarz włączył dopegyt, ale mimo leków i tak ciśnienie skakało. Z tym że ja czułam że się nakrecam podczas pomiaru, może tak jest też w Twoim przypadku. Za dużo myślisz o tym problemie i sama sobie napedzasz to cienienie? Dodam, że puls też mi wariowal. Wynosił nawet 130 tj u Ciebie. U mnie to właśnie paniczny lek przed wys cienieniem spowodował właśnie nawrót nerwicy w ciąży. Głowa do góry, będzie dobrze
mam identycznie... przeraża mnie to !!!! a co na to lekarz ? pielęgniarki ? nie robili z Ciebie wariatki ?
No właśnie opisz jak to Jest z tymi pomiarami po cesarce jak to wygląda?? No i jak przeszlas sama cesarkeno straszne to jest/ ja tez taka panikara pod względem mierzenia pulsu. ciśnienia... po cesarce rękaw pompował co pół godz ! myślałam że szału dostane...
Hej, jak się czujesz na tej dawce 75mg? Przeszły drżenia? Ja zwiekszylam u mnie dawkę na 50 i też się trzęsę.Na mnie chyba dopiero podziałała dawka 75mg. Myślicie, że to dużo? Czuję się póki co lepiej i nie fiksuję za bardzo... Tylko boję się, że zaszkodzę Małej
asiakasia90
Fanka BB :)
A samopoczucie trochę lepsze? Jak się czujesz?Hej, jak się czujesz na tej dawce 75mg? Przeszły drżenia? Ja zwiekszylam u mnie dawkę na 50 i też się trzęsę.
No właśnie myślałam że lepiej ale zaś dzisiaj gorzej. Ja nie wiem, mam już totalnie dosyć. Nie wiem czy to normalne takie wahania...?A samopoczucie trochę lepsze? Jak się czujesz?
Jak długo już bierzesz sertralinie? Miałaś też pogorszenia nastroju i leki jak zwiększała dawkę?Normalne mi przeszły drżenia, czuję się nieporównywalnie lepiej także to wszystko chyba wymaga czasu
reklama
Ja urodziłam o północy, po tym biorą cie na pokój taki obserwacyjny, podlaczają aparature do mierzenia czynności serca no i tak Leżysz do rana.. samą cesarke wspominam dobrze, adrenalina jest taka że nawet nie czujesz jak rękaw pompuje ciśnienie ! Ogólnie nie mam złych wspomnieńNo właśnie opisz jak to Jest z tymi pomiarami po cesarce jak to wygląda?? No i jak przeszlas sama cesarke
Podziel się: