reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Inv.... ta to dramat. Historia podobna jak u mnie.
3 Pełne stymulacji i 6 transferów bez sukcesu.
I oczywiście próbujmy dalej😆.
Zmiana kliniki i udało się za pierwszym tzn. Siódmym razem ;)😍😍.

Teraz wróciłam po ostatniego mrozaka i 6 dpt Beta pozytywna. Zobaczymy jak wyjdzie dalej 😍😍😍. Ta ciąża tylko na samymy encortonie i heparynę mam nadzije ze to wystarczy.
Hej Caro !!!!! Pamietasz mnie ? Sersuszkowelove z tej strony, ale się cieszę, że pozytywnie pięknie!!!!! Ile Twoja dzidzia ma ?

reklama
Inv.... ta to dramat. Historia podobna jak u mnie.
3 Pełne stymulacji i 6 transferów bez sukcesu.
I oczywiście próbujmy dalej😆.
Zmiana kliniki i udało się za pierwszym tzn. Siódmym razem ;)😍😍.

Teraz wróciłam po ostatniego mrozaka i 6 dpt Beta pozytywna. Zobaczymy jak wyjdzie dalej 😍😍😍. Ta ciąża tylko na samymy encortonie i heparynę mam nadzije ze to wystarczy.
Trzymam wieeeeelkie kciuki 💪💪💪. Ale mnie zaskoczylas❤️

Sama siebie zaskoczyłam, ale został ten ostatni a ja mam już swoje lata to poszłam za ciosem i wzięłam , ale już bez tych szczepień i ony leków, według mojego lekarza to nie potrzebne.
Mam nadzieje ze tak będzie.
I mnie tak bylo ze przy drugim juz „prawie” nic czyt. Clexane i acard ,
A przy pierwszym metformina (kontynuacja) encorton, clexane,
Acard i luteina. Wszystko bardzo dlugo bo nie bylo wiadomo jak bedzie.. co prawda obie naturalne ale tez po 5 nieudanych transferach i zero bety i brak kir implantacyjnych. A tu druga bach. Wiec organizm juz na pewno wie i u Ciebie o co kaman:) gratulacje jeszcze raz i mooocne kciuki!

I mnie tak bylo ze przy drugim juz „prawie” nic czyt. Clexane i acard ,
A przy pierwszym metformina (kontynuacja) encorton, clexane,
Acard i luteina. Wszystko bardzo dlugo bo nie bylo wiadomo jak bedzie.. co prawda obie naturalne ale tez po 5 nieudanych transferach i zero bety i brak kir implantacyjnych. A tu druga bach. Wiec organizm juz na pewno wie i u Ciebie o co kaman:) gratulacje jeszcze raz i mooocne kciuki!
Dzięki.
Mam nadzieję że u mnie też to wystarczy.
Zarodek był badany.

Nie uczymy bo w sumie nie mamy za bardzo gdzie. Na basen mam daleko, w jeziorze zimna woda bo kuźwa u nas codziennie jest jakaś burza i pada deszcz, a znów wiekszego basenu dla małego na ogrodzie nie rozłożę bo mi go pies zje🥴. Zżera normalnie wszystko - może za rok spróbuję jak pies bedzie większy bo na razie to nie ma szans.
Powiem Ci ze teraz jak mam dziecko, to często żałuję że nie mieszkam w mieście... Do wszystkich atrakcji dla dzieci mam daleko i np żeby wybrać się na glupi basen to trzeba tydz8wn planować bo jest to już normalnie wyprawa🤦‍♀️
bez spiny, w okolicy 3 urodzin robi sie latwiej to moze wtedy sie zmobilizujecie. Z trzylatkiem to juz naprawde duuuzo mozna i wtedy tez zazwyczaj szybko widac efekty, czy to bedzie basen czy ang czy cokolwiek :)

bez spiny, w okolicy 3 urodzin robi sie latwiej to moze wtedy sie zmobilizujecie. Z trzylatkiem to juz naprawde duuuzo mozna i wtedy tez zazwyczaj szybko widac efekty, czy to bedzie basen czy ang czy cokolwiek :)
Moja tak sie juz rozgadala i chyba dzieki temu ze pozniej zaczela to mowi bardzo ladnie zrozumiale.Ma humory bo charakter wiadomo...po tatusiu😄
Tez chce od wrzesnia zapisac ja na angielski bo szybko go lapie.A czy latwiej jest z 3 latka...hmmm no nie wiem.Moze tylko ze jest juz jakies porozumienie poza tym moze latwiej jest z jakims 3 latkiem ktore jest spokojniejsze bo ja tak jak Ty mam szogina🤣
Aha i pochwale sie tym ze.odpoeluchowalam Miske w ciagu weekendu i juz od jakiegos czasu nie uzywamy juz pieluch na noc raz tylko siknela ale to tak malo ze myslalm ze to pot heheh.Woli siadac na sede kupe tez juz robi na sedes wiec ani razu nie szorowalam nocnika heheh.No i najwazniejsze mleko modyfikowane poszlo w kat na poczet normalnego_O szczesie niepojete😊😊😊

Moja tak sie juz rozgadala i chyba dzieki temu ze pozniej zaczela to mowi bardzo ladnie zrozumiale.Ma humory bo charakter wiadomo...po tatusiu😄
Tez chce od wrzesnia zapisac ja na angielski bo szybko go lapie.A czy latwiej jest z 3 latka...hmmm no nie wiem.Moze tylko ze jest juz jakies porozumienie poza tym moze latwiej jest z jakims 3 latkiem ktore jest spokojniejsze bo ja tak jak Ty mam szogina🤣
Aha i pochwale sie tym ze.odpoeluchowalam Miske w ciagu weekendu i juz od jakiegos czasu nie uzywamy juz pieluch na noc raz tylko siknela ale to tak malo ze myslalm ze to pot heheh.Woli siadac na sede kupe tez juz robi na sedes wiec ani razu nie szorowalam nocnika heheh.No i najwazniejsze mleko modyfikowane poszlo w kat na poczet normalnego_O szczesie niepojete😊😊😊
No szacun, mega postępy u was🤩. Ja też coś tam próbuję z odpieluchowanorm ale słabo to idzie. To chyba nie na moje nerwy🙆‍♀️. Cały czas sobie powtarzam - nie krzycz i nie denerwuj się, ale jak zaszcza 4-5 majty to mnie szał bierze🙆‍♀️. On kuca przy mnie i sika w majty, patrząc mi prosto w oczy i się śmieje. No kuwa😑 Potem ja żałuję że drę japę i tak w kółko Macieja. Jestem cholerykiem po prostu 🤷‍♀🥴

reklama
No szacun, mega postępy u was🤩. Ja też coś tam próbuję z odpieluchowanorm ale słabo to idzie. To chyba nie na moje nerwy🙆‍♀️. Cały czas sobie powtarzam - nie krzycz i nie denerwuj się, ale jak zaszcza 4-5 majty to mnie szał bierze🙆‍♀️. On kuca przy mnie i sika w majty, patrząc mi prosto w oczy i się śmieje. No kuwa😑 Potem ja żałuję że drę japę i tak w kółko Macieja. Jestem cholerykiem po prostu 🤷‍♀🥴
Ja o dziwo podeszlam mega spokojnie.Tylko sie wkurzalam ze tak pozno,w sumie jakos przed 3 urodzinami jakos.A inne dzieci tak wczesnie i to mnie denerwowalo ale ze np.zdarzyl9 jej soe chwile jak pytalam chcesz sisi a ona ze nie i lup siku na dywan to juz mnie nie wkurzalo po prostu przeczekalam i teraz nawet na placu zabaw mowi ze chce siku.Moze Kajto nie jest gotowy jeszcze i juz.
A dodam ze ja tez choleryk😄

Do góry