reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

@fredka84 tak jak @Per Em pisała też mi przypomniałaś tym wszystkim ze miałam iść na kontrol do Hurasa z USG piersi i cytologią 🤦 po porodzie dotarłam do niego dopiero po 3mc i mówił że mam przyjść za pół roku z wynikami 🤔czyli chyba to jakoś miało być w zeszłym roku🤣🤣
A tak wg to wiesz co @fredka84 spać przez Cb nie mogłam 🤦 już sobie nie wiadomo co do głowy przybieralam😱 i przypomniałam sobie że na ulotkach niektórych tabsow branych w ciąży pisało że zwiększają ryzyko raka piersi a że ja jestem w grupie ryzyka (od strony mamy 9 os miało raka)a już raz miałam nowotwór ale nie złośliwy to zaczęłam sie besztać że nie poszłam na to USG😡🤣🤣 może kiedyś dotrę😁

reklama
A zmieniając całkiem temat a wracając do wcześniejszego 🤣 przypomniałam sobie że jak byłam w tym daichmanie to były takie super "pierwsze" buciki z elefanta takie leciutkie a jak wzięłam do ręki to wyginać mogłam w każdą stronę- swietne bardzo mi się spodobały 🥰kosztowały jakieś 250zl zrobiłam im zdjęcie po powrocie do domu weszłam na vinted z ciekawości sprawdzić i słuchajcie NÓWKI ->40zł - Zwariowałam jak to zobaczyłam 🙉

@fredka84 tak jak @Per Em pisała też mi przypomniałaś tym wszystkim ze miałam iść na kontrol do Hurasa z USG piersi i cytologią 🤦 po porodzie dotarłam do niego dopiero po 3mc i mówił że mam przyjść za pół roku z wynikami 🤔czyli chyba to jakoś miało być w zeszłym roku🤣🤣
A tak wg to wiesz co @fredka84 spać przez Cb nie mogłam 🤦 już sobie nie wiadomo co do głowy przybieralam😱 i przypomniałam sobie że na ulotkach niektórych tabsow branych w ciąży pisało że zwiększają ryzyko raka piersi a że ja jestem w grupie ryzyka (od strony mamy 9 os miało raka)a już raz miałam nowotwór ale nie złośliwy to zaczęłam sie besztać że nie poszłam na to USG😡🤣🤣 może kiedyś dotrę😁
Ja na razie się mocno nie zamartwiam. Pewnie bliżej rezonansu będę się przejmować. A u ciebie aż tyle osób miało raka? Matko😔. Badaj się Justi bo widzisz zw to nie przelewki.
@Motylek sprawdziłam te biradsy. Teraz mam na jednym wyniku 2, a pol roku wczesniej birads 0.
Ale najlepsze że miałam kilka lat temu mammotomie na guzka z oznaczeniem birads 4a, a nawet nie wiedziałam że był taki groźny 🙆‍♀️

A zmieniając całkiem temat a wracając do wcześniejszego 🤣 przypomniałam sobie że jak byłam w tym daichmanie to były takie super "pierwsze" buciki z elefanta takie leciutkie a jak wzięłam do ręki to wyginać mogłam w każdą stronę- swietne bardzo mi się spodobały 🥰kosztowały jakieś 250zl zrobiłam im zdjęcie po powrocie do domu weszłam na vinted z ciekawości sprawdzić i słuchajcie NÓWKI ->40zł - Zwariowałam jak to zobaczyłam 🙉
Taaak, vinted to samo dobro😜😁😁

Ja szukam tyle czasu dobrego fotelika a w domu mąż spawacz 😂

Załączniki

• Screenshot_20230126_123334_Facebook.jpg
    Screenshot_20230126_123334_Facebook.jpg
    157,3 KB · Wyświetleń: 71
reklama
Do góry