reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

moja bratanica to samo - 5lat, 14kg i niestety ogolny aspekt dziecka chorego.
Ej ale ile Twoja teraz wazy, z tego co kojarze to ona nie jest jakas malutka, nie?
Dla mnie wydaje sie dosc drobna ale nie jest.Ona jest dosc dluga bo nosi juz rozm.92 czasami jeszcze 86 zalezy skad ubranka ale czesciej juz na 92 Ostatnio jak ja wazylam to bylo 11.5kg.Jest troche blada miaka miec pobierana krew ale byla na antybiotyku a pozniej to oj nas nie bylo i tak dalej.

reklama
Dla mnie wydaje sie dosc drobna ale nie jest.Ona jest dosc dluga bo nosi juz rozm.92 czasami jeszcze 86 zalezy skad ubranka ale czesciej juz na 92 Ostatnio jak ja wazylam to bylo 11.5kg.Jest troche blada miaka miec pobierana krew ale byla na antybiotyku a pozniej to oj nas nie bylo i tak dalej.
moja ma 2,5 roku, nosi 92 i ma 12,5kg i jest calkiem spora wiec Twojej to raczje nic nie brakuje 😁

moja ma 2,5 roku, nosi 92 i ma 12,5kg i jest calkiem spora wiec Twojej to raczje nic nie brakuje 😁
Heheh no niby wiem ale jak to matka wszystkim sie martwie.😅
A powiedz mi czy po szczepieniu(na odre,rozyczke i swinke) dziecko nasteppnego dnia moze isc do zlobka?Ciekawa jestem bo Misia miala juz 2 razy odqolywane i teraz ma na 5.12 a 6.12 w zlobku mikolaj i tak bym chciala zeby byla bo ona teraz taka bardziej swiadoma a zlobek kocha miloscia absolutna.zal by mi bylo ja zostawiac.wiadomo ze jak zagoraczkujr rano to nie pojdzie ale jezeli wszystko bedzie ok to czy moze?zapytam oczywiscie lekarza tez.

Heheh no niby wiem ale jak to matka wszystkim sie martwie.😅
A powiedz mi czy po szczepieniu(na odre,rozyczke i swinke) dziecko nasteppnego dnia moze isc do zlobka?Ciekawa jestem bo Misia miala juz 2 razy odqolywane i teraz ma na 5.12 a 6.12 w zlobku mikolaj i tak bym chciala zeby byla bo ona teraz taka bardziej swiadoma a zlobek kocha miloscia absolutna.zal by mi bylo ja zostawiac.wiadomo ze jak zagoraczkujr rano to nie pojdzie ale jezeli wszystko bedzie ok to czy moze?zapytam oczywiscie lekarza tez.
jasne. Tyle ze to szczepienie w 2, 8 i ktorejs tam dobie moze dac goraczke. Wiec miej to na uwadzr, ze to szczepienie i reakcja na nie, ale jasne ze moze.

A mi powiem Ci dłuży się. Już bym chciała to zobaczyć ❤❤❤.
Cześć rzeczy kupuję z drugiej ręki, a to co trzeba to nowe ;)
Ha, ha, ha, ja też tak mówiłam a teraz to czasem z rozrzewnieniem wspominam te nieróbstwo 😂
Ja już chyba ci pisałam, że wiele rzeczy miałam używanych. Sporo od siostry odkupiłam, trochę z vinted, a to co musiało być nowe to było nowe.
Nawet teraz kupiłam małemu używany zarąbisty pchacz. Prawie bez śladów użytkowania a za połowę ceny 😊

reklama
@motylek24 a jak sprawy u ciebie wyglądają? Coś nowego?
W tym roku udało mi się zrobić Szczepki komarzycy 💪. Miałam 8 doniczek a zdążyłam urwać 4 gałązki bo przymrozek mnie zaskoczył 🤦. Teraz pewnie kwiaty będą strasznie drogie jak nawozy i ogrzewanie tak poszło do góry 😔

Do góry