reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

39+1 jestem. Ja nie wiem w sumie jak to sie liczy. Zrozumialam to tak, ze nawet i 10 dni moze jeszcze sie nie urodzic ;)
Na pewno jak nie urodze do 27.10 to dostane skierowanie do szpitala. Mam wtedy wizyte i juz lekarz zapowiedział, ze jak sie spotkamy to mi wypisze skierowanie.. wiec mam nadzieje, ze mnie to ominie i urodze przed 27..
Na razie czekam cierpliwie bo sama prosilam mlodego, zebym mogla jeszcze cos załatwić 😂
aa to nie. Lekarze tak nie licza. Nie jestes 40tc dla nich tylko 39. Wiec jeszcze spokojnie moga Cie potrzymac 17 dni 🤦🏻‍♀️
Ja mialam umowe z gin, ze albo rodze do 40tc albo wywolujemy, bo sie balam przenoszenia i w 40t1d mi wywolala
😁

reklama
aa to nie. Lekarze tak nie licza. Nie jestes 40tc dla nich tylko 39. Wiec jeszcze spokojnie moga Cie potrzymac 17 dni 🤦🏻‍♀️
Ja mialam umowe z gin, ze albo rodze do 40tc albo wywolujemy, bo sie balam przenoszenia i w 40t1d mi wywolala
😁
O nie! Az 17? To ciekawe co on mi powie w czw, wtedy będzie wg nich 40tc. No nic. Mam nadzieje, ze urodze w przyszlym tyg 😁

20221020_132118.jpg

reklama
Do góry