Tylko kp.tylko KP czy dokarmiasz mm?
reklama
U nas prawie przy każdym karmieniu jest kupa. A w nocy ewidentnie sie pręży biedna i nadyma, a tu nic...A musi w nocy robic kupy?moja nigdy nie robila czasami tylko baki lecialy ale i to rzadko.
Nelka85
Fanka BB :)
Moja to po każdym karmieniu 5 kup. W nocy chyba z pół małej paczki Pampersów poszło, Z byłam na noworodkach zapytać czy to ok. Powiedzieli, że okU nas prawie przy każdym karmieniu jest kupa. A w nocy ewidentnie sie pręży biedna i nadyma, a tu nic...
@fredka84 i jak Kajtek zrobil mega kupe w nocy?
My siedzimy w domu Misce oko w nocy zaropialo tak ze musialam dzis otwierac a gadzina noe daje sobie pomoc.do lekarza nie bylo juz numerkow wiec jutro bede probowac.jestem tym juz zmeczona przed zlobkiem bylam padnieta ale nie az tak a tu jak nie urok to sraczka
My siedzimy w domu Misce oko w nocy zaropialo tak ze musialam dzis otwierac a gadzina noe daje sobie pomoc.do lekarza nie bylo juz numerkow wiec jutro bede probowac.jestem tym juz zmeczona przed zlobkiem bylam padnieta ale nie az tak a tu jak nie urok to sraczka
No wiesz gdyby nie ten dech to by czlowiek .... kupa jest mega wazna w kazdym wiekuU nas prawie przy każdym karmieniu jest kupa. A w nocy ewidentnie sie pręży biedna i nadyma, a tu nic...
Dziewczyny a czy to mozliwe ze np.Misce moga sie zapychac te kanaliki lzowe.mysle teraz glosno bo ona zawsze to jedno oczko trze.wczesniej jak byla dzidziusiem to kilka razy jej lzawilo i robilam masaz kanalika i przechodzilo i moze on sie ciagle zapycha
Było czysto . Za to dał czadu z budzeniem się co godzinę po smoczka . A kupa pół godziny temu była@fredka84 i jak Kajtek zrobil mega kupe w nocy?
Kurczę, biedna Misia
DagLer
Fanka BB :)
Ooo tak, miałam tak samoMoja to po każdym karmieniu 5 kup. W nocy chyba z pół małej paczki Pampersów poszło, Z byłam na noworodkach zapytać czy to ok. Powiedzieli, że ok
Tragedia z tym zlobkiem wczesniej nie chorowala a teraz non stop.Było czysto . Za to dał czadu z budzeniem się co godzinę po smoczka . A kupa pół godziny temu była
Kurczę, biedna Misia
Ja tez biedna bo wytrzymac z jeczacym dzieckiem 3 dzien z kolei a 2 bez wyjscia na dwor to normalnie masakra.nic ja nie onteresuje tylko chce na rece a ja juz fizycznie nie daje rady
reklama
@miętowa25 @Orchidea33 co tam u Was? Ile jeszcze Wam zostało do porodu?