reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
@fredka84 i jak Kajtek zrobil mega kupe w nocy?🤣
My siedzimy w domu Misce oko w nocy zaropialo tak ze musialam dzis otwierac a gadzina noe daje sobie pomoc.do lekarza nie bylo juz numerkow wiec jutro bede probowac.jestem tym juz zmeczona przed zlobkiem bylam padnieta ale nie az tak a tu jak nie urok to sraczka🥴

Dziewczyny a czy to mozliwe ze np.Misce moga sie zapychac te kanaliki lzowe.mysle teraz glosno bo ona zawsze to jedno oczko trze.wczesniej jak byla dzidziusiem to kilka razy jej lzawilo i robilam masaz kanalika i przechodzilo i moze on sie ciagle zapycha🤔

@fredka84 i jak Kajtek zrobil mega kupe w nocy?🤣
My siedzimy w domu Misce oko w nocy zaropialo tak ze musialam dzis otwierac a gadzina noe daje sobie pomoc.do lekarza nie bylo juz numerkow wiec jutro bede probowac.jestem tym juz zmeczona przed zlobkiem bylam padnieta ale nie az tak a tu jak nie urok to sraczka🥴
Było czysto 😎. Za to dał czadu z budzeniem się co godzinę po smoczka 🤦. A kupa pół godziny temu była 😜
Kurczę, biedna Misia 😔

Było czysto 😎. Za to dał czadu z budzeniem się co godzinę po smoczka 🤦. A kupa pół godziny temu była 😜
Kurczę, biedna Misia 😔
Tragedia z tym zlobkiem wczesniej nie chorowala a teraz non stop.
Ja tez biedna bo wytrzymac z jeczacym dzieckiem 3 dzien z kolei a 2 bez wyjscia na dwor to normalnie masakra.nic ja nie onteresuje tylko chce na rece a ja juz fizycznie nie daje rady😔

reklama
Do góry