nieagatka
Fanka BB :)
moj brat tez myslal, ze u syna to 5tki ale znajoma dentystka powiedziala, ze to 4 tak daleko.5 widac a 2 3 4 nie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moj brat tez myslal, ze u syna to 5tki ale znajoma dentystka powiedziala, ze to 4 tak daleko.5 widac a 2 3 4 nie.
A musi w nocy robic kupy?moja nigdy nie robila czasami tylko baki lecialy ale i to rzadko.Dziewczyny 3 tygodniowy noworodek ma problem ze zrobieniem kupy i ogólnie z gazami, ale tylko w nocy, w dzień robi bez problemu. Krmię piersią. Macie jakieś pomysły ??
Mój do tej pory nigdy w nocy kupy nie zrobiłA musi w nocy robic kupy?moja nigdy nie robila czasami tylko baki lecialy ale i to rzadko.
tylko KP czy dokarmiasz mm?Dziewczyny 3 tygodniowy noworodek ma problem ze zrobieniem kupy i ogólnie z gazami, ale tylko w nocy, w dzień robi bez problemu. Krmię piersią. Macie jakieś pomysły ??
Co? Ja karmiłam swoim mlekiem to kupy w nocy to standard, jajca to były niezłe, robiła czasami 3 pod rząd, którymi często w nas strzelała przy wymianie pieluchy i w środku nocy trzeba było się myć Jeny ale byłam zmęczonaMój do tej pory nigdy w nocy kupy nie zrobił
Mój po prostu wie że w nocy się śpi a nie sra . Ale tak na serio, to naprawdę ci mówię, że w nocy tylko siuśki są na pieluszce. I teraz jak powiedziałam (napisałam) to głośno to pewnie mi się dziś zesraCo? Ja karmiłam swoim mlekiem to kupy w nocy to standard, jajca to były niezłe, robiła czasami 3 pod rząd, którymi często w nas strzelała przy wymianie pieluchy i w środku nocy trzeba było się myć Jeny ale byłam zmęczona
Moje też nie robią kupy w nocyMój po prostu wie że w nocy się śpi a nie sra . Ale tak na serio, to naprawdę ci mówię, że w nocy tylko siuśki są na pieluszce. I teraz jak powiedziałam (napisałam) to głośno to pewnie mi się dziś zesra
To w naszej rodzinie są mega ważne, o każdej porze mile widzianeMój po prostu wie że w nocy się śpi a nie sra . Ale tak na serio, to naprawdę ci mówię, że w nocy tylko siuśki są na pieluszce. I teraz jak powiedziałam (napisałam) to głośno to pewnie mi się dziś zesra
niedojrzalosc ukladu. Niestety nie ma na to lekarstwa. Na gazy mozna podawac espumisan, mozna tez podawac probiotyk, ale najlepszym lekarstwem jest czas.Dziewczyny 3 tygodniowy noworodek ma problem ze zrobieniem kupy i ogólnie z gazami, ale tylko w nocy, w dzień robi bez problemu. Krmię piersią. Macie jakieś pomysły ??