reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Oddalam moje dziecie do zlobka.Jestem w kawiarni obok w razie co tak mi kierowniczka zasugetowala.Troche w srodku gardla jest gula myslalam ze jej nie bedzie.Myslalam ze troche bede miala czas z nia sie pozegnac a tu lup zabrano mi ja i juz.Moze to lepiej😪 a tak sie cieszylam ze idzie.Dziwadlo ze mnie🥴
Hej, a powiedz macie jakąś stopniową adaptacje w żłobku, w sensie ze po kilka godzin dziennie a potem wydłużasz? Ile dIeci na jedną Panią przypada u Was?

reklama
Hej, a powiedz macie jakąś stopniową adaptacje w żłobku, w sensie ze po kilka godzin dziennie a potem wydłużasz? Ile dIeci na jedną Panią przypada u Was?
Dzis byla godzine.jutro juz 2 a pozniej juz na lezakowanie.to zalezy od dziecka.Moja zniosla dobrze ale ja wiedzialam ze tak bedzie bo ona lubi ludzi doroslych🤣 u nas jest tak ze 18 dzieci w grupie i 4 cioxie.na czas adaptacji Misia jest przypisana do jednej cioci ktora bedzie sie nia zajmowac.

Dzis byla godzine.jutro juz 2 a pozniej juz na lezakowanie.to zalezy od dziecka.Moja zniosla dobrze ale ja wiedzialam ze tak bedzie bo ona lubi ludzi doroslych🤣 u nas jest tak ze 18 dzieci w grupie i 4 cioxie.na czas adaptacji Misia jest przypisana do jednej cioci ktora bedzie sie nia zajmowac.
Czyli adaptacja jest dość szybka. U nas ze starszym było podobnie ale miał ponad 2 lata. Koleżanka w Niemczech pisała ze jej synka będzie miał prawie 3 miesiące adaptacji co mnie trochę zszokowalo.. U nas dla maluchów do 2 lat max 3 dzieci na jedną Panią i wydawało mi się że to dużo ale widzę że jednak bywa więcej. Kiedy do pracy wracasz?

Czyli adaptacja jest dość szybka. U nas ze starszym było podobnie ale miał ponad 2 lata. Koleżanka w Niemczech pisała ze jej synka będzie miał prawie 3 miesiące adaptacji co mnie trochę zszokowalo.. U nas dla maluchów do 2 lat max 3 dzieci na jedną Panią i wydawało mi się że to dużo ale widzę że jednak bywa więcej. Kiedy do pracy wracasz?
Adaptacja zalezy od dziecka.Z moja jest latwo bo ona sama pcha sie do obcych i to wszedzie az czasami mi glupio jak doslownie liczy komus zeby w buzi.Ostatnio robila noski noski obcej kobiecie😅 zostawala bez pro lemu z moja szwagierka ktora praktycznie nie widziala bo ona w Noemczech siedzi.od malego bez problemu zostawala wiec wiedzialam ze nie bedzie zle.Ale sa i dzoeci co i moesiac moga sie adoptowac.
Ja wracam do pracy w przyszlym roku na poczatku marca.

Adaptacja zalezy od dziecka.Z moja jest latwo bo ona sama pcha sie do obcych i to wszedzie az czasami mi glupio jak doslownie liczy komus zeby w buzi.Ostatnio robila noski noski obcej kobiecie😅 zostawala bez pro lemu z moja szwagierka ktora praktycznie nie widziala bo ona w Noemczech siedzi.od malego bez problemu zostawala wiec wiedzialam ze nie bedzie zle.Ale sa i dzoeci co i moesiac moga sie adoptowac.
Ja wracam do pracy w przyszlym roku na poczatku marca.
Wow to super dziecko masz 😀 Mój to mamy cycek, poza mną to mało kogo toleruje

fajnie, fajnie to dobrze wrozy. Jutro dzien proby, bo juz bedzie wiedziec po co idzie, ale pierwsze koty za ploty. Dzielna jest!
Mam nadzieje ze jutro bedzie jeszcze lepiej chociz sie boje bo ma jutro tam jesc sniadanie.na wszelki wypadek podam butle z mm i niech zaleja woda.Bo moja to cos ostatnio tylko na mm keci no chyva ze tata je to wtedy ona wszystko chce co tata🥴
Jak jutro bedzie ok to w srode na lezakowanie juz ma zistac to dopiero panie beda nialy hard core🤣jak im zasnie o 12 to bedzie cud nad cudy bardziej niz to ze ona jest na swiecie hehehe🤣🤣

reklama
Do góry