reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny, przepraszam ze zejdę z tematu... pytanie do tych które badały zarodki. Co zrobiłyście z tymi nieprawidłowymi? Oddalyscie do zniszczenia czy płacicie?
Hmm my mamy dwa nieprawidłowe i 5 niezbadanych. Ogólnie płacimy za mrozenie, ale bardziej z ta myślą o tej piątce. Nie chcemy żeby ktoś je adoptował więc wolimy płacić. Ale nikt nas nie pytał co z tymi chorymi. Chyba też są zamrożone na zasadzie, że razem z innymi.

reklama
Hmm my mamy dwa nieprawidłowe i 5 niezbadanych. Ogólnie płacimy za mrozenie, ale bardziej z ta myślą o tej piątce. Nie chcemy żeby ktoś je adoptował więc wolimy płacić. Ale nikt nas nie pytał co z tymi chorymi. Chyba też są zamrożone na zasadzie, że razem z innymi.
jak w 1 depozycie to razem zamrożone i temu nie pytają. My mamy w depozycie 1 zarodek nieprawidłowy i teraz konczy się okres mrożenia po punkcji i przyszło info żeby placic 650zl za niego jak chcemy mrozic dalej. Do transferu nie dopuszcza, do adopcji tym bardziej wiec mamy opcje placic albo zniszczyć.

Ej laski a znacie to? Moj bratanek jak mial 3 miesiace to byl uzalwzniony od tego 🤣🤣 Zasypial z tym, budzil sie i od razu szukal. No wiec kupilam maluszkowi przyjaciolki jak sie urodzil i co? Oszalal tez, wiec taka moja polecajka jakby co 😁

Eh, u mnie pierwsze dziecię olało słynną żyrafkę Sophie, drugie olało mombelle... Hitem za to była drewniana łyżka do miodu 😂

Ej laski a znacie to? Moj bratanek jak mial 3 miesiace to byl uzalwzniony od tego 🤣🤣 Zasypial z tym, budzil sie i od razu szukal. No wiec kupilam maluszkowi przyjaciolki jak sie urodzil i co? Oszalal tez, wiec taka moja polecajka jakby co 😁

Znamy bardzo dobrze. U nas się sprawdził.. przez chwilę bo Kefir dorwał i odryzl te cycki 🤣🤣 Hania miała rozowy. Potem kupiłam żółty i już go nie chciała🤣🤣 kot też 🤣🤣 ale serio mega sprawa przy ząbkowaniu. Polecam.

Dziewczyny, przepraszam ze zejdę z tematu... pytanie do tych które badały zarodki. Co zrobiłyście z tymi nieprawidłowymi? Oddalyscie do zniszczenia czy płacicie?
j jeszcze trzymam. cena ta sama. Ale generalnie jak zakończymy proces to do zniszczenia
jak w 1 depozycie to razem zamrożone i temu nie pytają. My mamy w depozycie 1 zarodek nieprawidłowy i teraz konczy się okres mrożenia po punkcji i przyszło info żeby placic 650zl za niego jak chcemy mrozic dalej. Do transferu nie dopuszcza, do adopcji tym bardziej wiec mamy opcje placic albo zniszczyć.j
ja bym zniszczyła

jak w 1 depozycie to razem zamrożone i temu nie pytają. My mamy w depozycie 1 zarodek nieprawidłowy i teraz konczy się okres mrożenia po punkcji i przyszło info żeby placic 650zl za niego jak chcemy mrozic dalej. Do transferu nie dopuszcza, do adopcji tym bardziej wiec mamy opcje placic albo zniszczyć.
ale skoro nie mozna ani oddac ani transferowac to jaki sens mrozenia?

Znamy bardzo dobrze. U nas się sprawdził.. przez chwilę bo Kefir dorwał i odryzl te cycki 🤣🤣 Hania miała rozowy. Potem kupiłam żółty i już go nie chciała🤣🤣 kot też 🤣🤣 ale serio mega sprawa przy ząbkowaniu. Polecam.
serio? Nawet nie wiedzialam, albo nie pamietam co w sumie nawet bardziej prawdopodobne 😂

reklama
Do góry