Hmm my mamy dwa nieprawidłowe i 5 niezbadanych. Ogólnie płacimy za mrozenie, ale bardziej z ta myślą o tej piątce. Nie chcemy żeby ktoś je adoptował więc wolimy płacić. Ale nikt nas nie pytał co z tymi chorymi. Chyba też są zamrożone na zasadzie, że razem z innymi.Dziewczyny, przepraszam ze zejdę z tematu... pytanie do tych które badały zarodki. Co zrobiłyście z tymi nieprawidłowymi? Oddalyscie do zniszczenia czy płacicie?
reklama
miętowa25
Fanka BB :)
jak w 1 depozycie to razem zamrożone i temu nie pytają. My mamy w depozycie 1 zarodek nieprawidłowy i teraz konczy się okres mrożenia po punkcji i przyszło info żeby placic 650zl za niego jak chcemy mrozic dalej. Do transferu nie dopuszcza, do adopcji tym bardziej wiec mamy opcje placic albo zniszczyć.Hmm my mamy dwa nieprawidłowe i 5 niezbadanych. Ogólnie płacimy za mrozenie, ale bardziej z ta myślą o tej piątce. Nie chcemy żeby ktoś je adoptował więc wolimy płacić. Ale nikt nas nie pytał co z tymi chorymi. Chyba też są zamrożone na zasadzie, że razem z innymi.
ilmenau
Ej laski a znacie to? Moj bratanek jak mial 3 miesiace to byl uzalwzniony od tego Zasypial z tym, budzil sie i od razu szukal. No wiec kupilam maluszkowi przyjaciolki jak sie urodzil i co? Oszalal tez, wiec taka moja polecajka jakby co
Mombella, Mushroom, gryzak uspokajający, zielony - smyk.com
Mombella Gryzak Uspokajający Mushroom Zielony Zielony, grzybek Mombella swoim kształtem przypomina pierś i sutek mamy. Grzybek do gryzienia pomaga dziecku odzwyczaić się od karmienia piersią. Mombella gryzak może służyć ...www.smyk.com
Eh, u mnie pierwsze dziecię olało słynną żyrafkę Sophie, drugie olało mombelle... Hitem za to była drewniana łyżka do miodu
Liliana87
Znamy bardzo dobrze. U nas się sprawdził.. przez chwilę bo Kefir dorwał i odryzl te cycki Hania miała rozowy. Potem kupiłam żółty i już go nie chciała kot też ale serio mega sprawa przy ząbkowaniu. Polecam.Ej laski a znacie to? Moj bratanek jak mial 3 miesiace to byl uzalwzniony od tego Zasypial z tym, budzil sie i od razu szukal. No wiec kupilam maluszkowi przyjaciolki jak sie urodzil i co? Oszalal tez, wiec taka moja polecajka jakby co
Mombella, Mushroom, gryzak uspokajający, zielony - smyk.com
Mombella Gryzak Uspokajający Mushroom Zielony Zielony, grzybek Mombella swoim kształtem przypomina pierś i sutek mamy. Grzybek do gryzienia pomaga dziecku odzwyczaić się od karmienia piersią. Mombella gryzak może służyć ...www.smyk.com
Pchełka216
j jeszcze trzymam. cena ta sama. Ale generalnie jak zakończymy proces to do zniszczeniaDziewczyny, przepraszam ze zejdę z tematu... pytanie do tych które badały zarodki. Co zrobiłyście z tymi nieprawidłowymi? Oddalyscie do zniszczenia czy płacicie?
ja bym zniszczyłajak w 1 depozycie to razem zamrożone i temu nie pytają. My mamy w depozycie 1 zarodek nieprawidłowy i teraz konczy się okres mrożenia po punkcji i przyszło info żeby placic 650zl za niego jak chcemy mrozic dalej. Do transferu nie dopuszcza, do adopcji tym bardziej wiec mamy opcje placic albo zniszczyć.j
nieagatka
moja starsza Sofie uwielbiala, a mlodszej Babcia kupila i nawet nie spojrzalaEh, u mnie pierwsze dziecię olało słynną żyrafkę Sophie, drugie olało mombelle... Hitem za to była drewniana łyżka do miodu
nieagatka
ale skoro nie mozna ani oddac ani transferowac to jaki sens mrozenia?jak w 1 depozycie to razem zamrożone i temu nie pytają. My mamy w depozycie 1 zarodek nieprawidłowy i teraz konczy się okres mrożenia po punkcji i przyszło info żeby placic 650zl za niego jak chcemy mrozic dalej. Do transferu nie dopuszcza, do adopcji tym bardziej wiec mamy opcje placic albo zniszczyć.
nieagatka
serio? Nawet nie wiedzialam, albo nie pamietam co w sumie nawet bardziej prawdopodobneZnamy bardzo dobrze. U nas się sprawdził.. przez chwilę bo Kefir dorwał i odryzl te cycki Hania miała rozowy. Potem kupiłam żółty i już go nie chciała kot też ale serio mega sprawa przy ząbkowaniu. Polecam.
miętowa25
no wlasnie żaden sens. Skoro wykorzystać nie można to placic 20 lat żeby i tak na końcu zniszczyli. Nonsensale skoro nie mozna ani oddac ani transferowac to jaki sens mrozenia?
reklama