reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
ja bym np. chętnie obrotowy no ale muszę szukać fotelika do 25 kg bo Natalka ma już prawie 12 a ma 9.5 mca... a podobno z tych do 25 nie ma obrotowych:(

daj znać jak coś znajdziesz:)
Jak kupowałam fotelik trzy miesiące temu to nie znalazłam do 25 kg obrotowego choć bardzo chciałam 😩 My zdecydowaliśmy się na axkid minikid 2.0. jest tylko i wyłącznie tyłem do kierunku jazdy. Pasuje do bardzo pochyłego siedziska. Pamiętam jak sprzedawca mi tłumaczył, że później może być problem z fotelikiem do 18 kg kiedy dziecko osiągnie max wagę, ale wzrostu jeszcze nie aby pasować do trzeciego fotelika i wtedy może być tak, że będzie trzeba kupować ten do 25 kg w między czasie.

Jak kupowałam fotelik trzy miesiące temu to nie znalazłam do 25 kg obrotowego choć bardzo chciałam 😩 My zdecydowaliśmy się na axkid minikid 2.0. jest tylko i wyłącznie tyłem do kierunku jazdy. Pasuje do bardzo pochyłego siedziska. Pamiętam jak sprzedawca mi tłumaczył, że później może być problem z fotelikiem do 18 kg kiedy dziecko osiągnie max wagę, ale wzrostu jeszcze nie aby pasować do trzeciego fotelika i wtedy może być tak, że będzie trzeba kupować ten do 25 kg w między czasie.
a dla mnie kupienie fotelika tylko tylem to ryzyko. Zwlaszcza za taka kase. Bo mimo checi i faktu, ze tak jest najbezpieczniej, np 3 latek moze Ci sie zbuntowac i nie chciwc w ktoryms momencie jezdzic tylem. No i masz wtedy problem. Dlatego mi tak zalezalo ma tym, zeby oba foteliki mialy opcje przod tyl. Na wszelki wypadek. I faktycznie po 3cich urodzinach zaczely sie jazdy i w ktoryms momencie niw bylo juz mowy o jezdzeniu tylem.

a dla mnie kupienie fotelika tylko tylem to ryzyko. Zwlaszcza za taka kase. Bo mimo checi i faktu, ze tak jest najbezpieczniej, np 3 latek moze Ci sie zbuntowac i nie chciwc w ktoryms momencie jezdzic tylem. No i masz wtedy problem. Dlatego mi tak zalezalo ma tym, zeby oba foteliki mialy opcje przod tyl. Na wszelki wypadek. I faktycznie po 3cich urodzinach zaczely sie jazdy i w ktoryms momencie niw bylo juz mowy o jezdzeniu tylem.
No właśnie nasza Królowa jeździ grzecznie tylko 20-40 minut. Jak sama z nią jadę to jest Armagedon. Dlatego jak jeździmy w koło komina to jedzie ze mną przodem. Jak jedziemy dalej to na maksa wozimy tyłem a jak już jest Avanti nie do ogarnięcia to obrotowy fotelik ratuje nam życie.

PANIE. Słyszycie tą ciszę na forum? 3 wpisy na dzień 😬 To nie przypadek! To protest. Większość z nas ma dosyć waszych często wręcz agresywnych i obraźliwych wpisow. Duże grono nowych i "starych" forumowiczek zgadzają się że przeginacie. Piszą że się boją cokolwiek napisać. Że nie mogą mieć własnego zdania, napisać co czują, co planują, o czym decydują, co myślą. BRAWO :) MILEGO DNIA. Mój będzie bardzo miły, jadę z córeczką na rehabilitacje ;)

Ej Mamy chlopcow - jakis pomysl na prezent dla roczniaka? Chce znalezc cos fajnego dla bratanka, a jakos w glowie mam glownie lalki i jednorozce 🤣 Help 😉

To sprzedam i kupię inny :) taki problem to nie problem.

reklama
Do góry