reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
ale czemu bardziej kalorycznie? Wymiotujesz?
Chudniecie w pierwszym trymerstrze jest dosc czeste, jesli nie masz anemii ani niedoborow to nie ma sie tym co martwic.
Nie mam anemii, morfologia w normie (o ile moze byc przy accofilu). Nie wymiotuje, troche mnie mdli. Jem podobnie jak przed ciaza. Wiadomo, ze nie na wszystko mam smak ale jem tak, zeby nie byc glodna. Ale od początku ciazy schudlam 3kg i ona sie tym dzis zaniepokoila. Twierdzi, ze powinnam bardziej kalorycznie jesc. Ale co zrobic jak ja nie mam ochoty na smazone. Najchetniej cos lekkiego i duzo wody.

Ale mnie dziewczyny żołądek boli,mam wrażenie że on nie pracuje normalnie a to już 13 tydzień prawie. Owszem nie wymiotuje już jak kot ale co nie zjem to ból. A najgorsze jest to że nic nie mogę pić bo odrwzu ból i wymioty.odpada imbir herbata soki , no masakra już nie wiem co robić bo moja dieta kończy się na chlebie z masłem i ewentualnie jakąś mocno płynna zupa

Nie mam anemii, morfologia w normie (o ile moze byc przy accofilu). Nie wymiotuje, troche mnie mdli. Jem podobnie jak przed ciaza. Wiadomo, ze nie na wszystko mam smak ale jem tak, zeby nie byc glodna. Ale od początku ciazy schudlam 3kg i ona sie tym dzis zaniepokoila. Twierdzi, ze powinnam bardziej kalorycznie jesc. Ale co zrobic jak ja nie mam ochoty na smazone. Najchetniej cos lekkiego i duzo wody.
wiesz kalorycznie to niekoniecznie smazone. No nie wiem, ja tam bym sie ucieszyla 🤣🤣 Spaghetti a la carbonara, pizza, pierogi, placki ziemniaczane to tak na pierwszy rzut mi przycjodzi do glowy. Choc nie wiem czy cos poza pierogami bym w pierwszym trym w siebie wmusila 🤣

wiesz kalorycznie to niekoniecznie smazone. No nie wiem, ja tam bym sie ucieszyla 🤣🤣 Spaghetti a la carbonara, pizza, pierogi, placki ziemniaczane to tak na pierwszy rzut mi przycjodzi do glowy. Choc nie wiem czy cos poza pierogami bym w pierwszym trym w siebie wmusila 🤣
To chyba tylko te pierogi 😂 no i moze dam rade pizze. Bo reszta odpada ;)

reklama
Do góry