reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Jessssui, ja bez tego wątkutku to bym chyba zginęła w butach🥴. Dzięki dziewczyny.
A ogólnie chciałam wam napisać że dziś mam dobry dzień. Robię pierogi ruskie i mały się dziś zesrał. Jak wyczułam kupę w jego gaciach to byłam taka szczęśliwa, że prawie biegłam w skowronkach go przebierać 😂. Nie sądziłam, że kiedyś do tego dojdzie 🤦😂😂
hahaha wiedzialam 🤣🤣🤣
Dajesz spoko rade, no stress matka.
Za pierogi szacun jak nic 🤣

reklama
A czy to jest zdrowe podawac to dziecku?
Od jakiego wieku mozna podawac?
skad te niedobory melatoniny u maluszka?
moja ma prawie 2 lata. Niedobory sie zdazaja, bo niektore mozgi potrzebuja absolutnej ciemnosci do wytwarzania melatoniny. Moja budzi(la) sie po 10 razy wiec zawsze minimalne swiatelko bylo. Moze przez to, nie wiem. Ale wiem, ze dzisla i wiem, ze nie szkodze. Konsultowalam z pediatra, podaje min dawke.

Dziękuję 😍😍😍😍@fredka84 dostała ode mnie całą ksiazke na temat rozowju dzidizusia. Jeslo chodzi o napiecie to tutaj bym szla w stronę wzmożonego napięcia. Ale myślę że nic się nie dzieje. Chociaż ja jestem zawsze za tym że warto sprawdzić. Tym bardziej te napięcia. Miałaś sprawdzać bioderka, to idź sprawdź napięcie, będziesz spokojniejsza.
Uwazam ze narazie niech nie meczy Kajtka.Ja od 4 tyg.zycia lazila po pediatrach i laryngologach bo myslalam ze Miska ma katar.W koncu 2 laryngolog wprost mi powiedziala zebym dziecka nie meczyla i dala spokoj bo nic jej nie jest.stracolam 5 miesoecy z zycia dziecka.Kajtus jest jeszcze malutki i dla Werki wszystko jest nowe.Kazdy grymas bedzie interpretowac.

W Pl jest moda na rehabilitację wszystkiego 😁 Idziesz prywatnie do fizjoterapeuty i pyk, znajduje dziecku problem, zaprasza na rehabilitację. Ja uważam, należy obserwować,.dać dziecku czas, bardzo rzadko dzieci rozwijają się książkowo, częściej jakaś umiejętność pojawia się wcześniej, czasem później.
O tak.Ja chodzilam bo mala preferowala jedna strone fizjo odkryla ze niunia chowa szyje.Okazalo sie ze jak zmienilam pozycje noszenia dziecka-nie tak jak fizjo kazala tylko jak mi mama doradzila.I cud w ciagu tyg.dziecko zaczelo ladnie trzymac glowke i szyjka sie pojawila.noe bede pisac ile kasy poszlo..

Jessssui, ja bez tego wątkutku to bym chyba zginęła w butach🥴. Dzięki dziewczyny.
A ogólnie chciałam wam napisać że dziś mam dobry dzień. Robię pierogi ruskie i mały się dziś zesrał. Jak wyczułam kupę w jego gaciach to byłam taka szczęśliwa, że prawie biegłam w skowronkach go przebierać 😂. Nie sądziłam, że kiedyś do tego dojdzie 🤦😂😂
Skad ja to znam.Nie ma to jak dobra 💩💩

reklama
Uwazam ze narazie niech nie meczy Kajtka.Ja od 4 tyg.zycia lazila po pediatrach i laryngologach bo myslalam ze Miska ma katar.W koncu 2 laryngolog wprost mi powiedziala zebym dziecka nie meczyla i dala spokoj bo nic jej nie jest.stracolam 5 miesoecy z zycia dziecka.Kajtus jest jeszcze malutki i dla Werki wszystko jest nowe.Kazdy grymas bedzie interpretowac.
No tak teraz to wiesz. Ale ile musiałaś przechodzić żeby Cię uspokoił i przekonał? Ja też przechodziłem bo to wszystko było dla mnie nowe. Myślę że z Basia będę siedzieć na tylko. Ale ja wolę się dopytać, pokazać niż coś przeoczyć.

Do góry