reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Pie
Jesteśmy razem :) już powiedziałam wszystkim że nie karmię piersią. Tutaj w matce polce jest naprawdę super. Asus żebyś Ty mnie widziała tak że dwie godziny po cięciu. Tak mną telepalo że całe łóżko chodzilo. Teraz już jest dobrze, co 4 godziny dostaje morfine A w międzyczasie paracetamol w kroplowce. I już udało się chociaż na bok odwrócić. Na ta jedna nic poprosiłam żeby mi ja przypilnowali bo ja się jeszcze boję. Słaba strasznie jestem. A to mój mały SZOGUN ;)
Piekne masz te coreczki,ale czego sie po takiej slicznej mamie.Gratulacje wielkie❤❤❤❤

Ok, jeśli wszystkie tak mówicie to tak zrobię. Ja chciałam dobrze a tylko dzieciaka męczyłam, jprdl 🤦
Fredzia,jesli on nic nie ma z napieciem miesniowym,to wszystko przyjdzie z czasem.nie potrzebnie sama sie stresujesz.w necie jest mnostow jakich umiejetnosci dziecko nabywa z czasem.

reklama
Dziewczyny, a ten mój mały czort nie lubi leżeć na brzuchu. Mąż już mi gada że będzie miał kurzą klatę 🥴. Kładę go tylko że trzy razy dziennie i wytrzymuje może po 5-10 min. Ale jest przy tym stękanie i płacz.
Aha, i bardzo przy tym główkę podnosi 😱
Jeszcze trochę wcześnie żeby tak leżał na brzuchu, malutki jest jeszcze. Jak nie odpowiada mu to to tym bardziej na siłę nie ma co, spróbuj znow za jakiś czas może po skoku rozwojowym wtedy często dzieci nabywają nowych przyzwyczajeń

Do góry