No właśnie ja też nie wiem czy to nie za szybko czy jak. Jessssui, tyle niewiadomychLea ma tak samo, walczę z tą jej głową i walczę ale ona normalnie ją podnosi i trzyma, myślicie że to bardzo źle?
reklama
annemarie
Fanka BB :)
Ja mam 3 swoich,2 meza z ex i ksiezniczki 2 ..Facetow w brud.A ja sobie teraz uświadomiłam, że wy teraz wszystkie macie córki a tylko ja synka?
annemarie
Fredzia,tak zle i tak nie dobrze.On jest za,malutki na takie dlugie akrobacje.Ogranicz to troche czasowo.Stęka ale kuwa gdzieś czytałam że musi do pół godziny dziennie leżeć i go tak męczę
annemarie
Hormony,ja zima w klapkach i bez skarpet z psami na siku.Tzn psy nie jaTy wiesz jak ja teraz sie poce -jak szczur(to mysz szczura nie ma).Wczesniej ciagle mi zimno bylo a od poridu latam w krotkim rekawku a na dwor wychodze w kortce i krotku rekaw a i tak upocona.Moze to juz menopauza
Ok, jeśli wszystkie tak mówicie to tak zrobię. Ja chciałam dobrze a tylko dzieciaka męczyłam, jprdlFredzia,tak zle i tak nie dobrze.On jest za,malutki na takie dlugie akrobacje.Ogranicz to troche czasowo.
annemarie
Pie
Piekne masz te coreczki,ale czego sie po takiej slicznej mamie.Gratulacje wielkie❤❤❤❤Jesteśmy razem już powiedziałam wszystkim że nie karmię piersią. Tutaj w matce polce jest naprawdę super. Asus żebyś Ty mnie widziała tak że dwie godziny po cięciu. Tak mną telepalo że całe łóżko chodzilo. Teraz już jest dobrze, co 4 godziny dostaje morfine A w międzyczasie paracetamol w kroplowce. I już udało się chociaż na bok odwrócić. Na ta jedna nic poprosiłam żeby mi ja przypilnowali bo ja się jeszcze boję. Słaba strasznie jestem. A to mój mały SZOGUN
annemarie
Fredzia,jesli on nic nie ma z napieciem miesniowym,to wszystko przyjdzie z czasem.nie potrzebnie sama sie stresujesz.w necie jest mnostow jakich umiejetnosci dziecko nabywa z czasem.Ok, jeśli wszystkie tak mówicie to tak zrobię. Ja chciałam dobrze a tylko dzieciaka męczyłam, jprdl
Rozwój dziecka - 1. miesiąc życia
Pierwszy miesiąc życia dziecka może być dla rodziców naprawdę trudnym, choć pięknym doświadczeniem. Zmęczenie łączy się tu z radością i przekonaniem, że niemowlę właściwie tylko płacze, je i śpi. Nic bardziej mylnego! Dziecko już od pierwszych dni życia rozpoczyna dynamiczny rozwój, który warto...
www.blizejciebie.pl
hahahahhaHormony,ja zima w klapkach i bez skarpet z psami na siku.Tzn psy nie ja
motylek24
Jak widzisz ze się meczy, popłakuje to odpuść. Chwila wystarczy. Ja mało na brzuch kładłam, a w pewnym momencie i tak dzieci wybierają taka pozycję, zapewne wygrywa inna perspektywa spojrzenia na świat.No właśnie ja też nie wiem czy to nie za szybko czy jak. Jessssui, tyle niewiadomych
reklama
Aduś16
Jeszcze trochę wcześnie żeby tak leżał na brzuchu, malutki jest jeszcze. Jak nie odpowiada mu to to tym bardziej na siłę nie ma co, spróbuj znow za jakiś czas może po skoku rozwojowym wtedy często dzieci nabywają nowych przyzwyczajeńDziewczyny, a ten mój mały czort nie lubi leżeć na brzuchu. Mąż już mi gada że będzie miał kurzą klatę . Kładę go tylko że trzy razy dziennie i wytrzymuje może po 5-10 min. Ale jest przy tym stękanie i płacz.
Aha, i bardzo przy tym główkę podnosi