reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny jak już jesteście w temacie wózków ...będę szukać jakiejś praktycznej parasolki co zajmuje mało miejsca jest lekka, pakowna można ją do spania rozłożyć, no taki must have parasolek haha! Jedziemy w lipcu przez pół Europy i nie zmieszczę do bagażnika naszego Egga. Polecicie jakąś pliss? @nieagatka będziemy chyba jakoś w Twoich okolicach okolo tygodnia, Saint Feliu de Guixols. Blisko mieszkasz ?

Dziewczyny jak już jesteście w temacie wózków ...będę szukać jakiejś praktycznej parasolki co zajmuje mało miejsca jest lekka, pakowna można ją do spania rozłożyć, no taki must have parasolek haha! Jedziemy w lipcu przez pół Europy i nie zmieszczę do bagażnika naszego Egga. Polecicie jakąś pliss? @nieagatka będziemy chyba jakoś w Twoich okolicach okolo tygodnia, Saint Feliu de Guixols. Blisko mieszkasz ?
nie, blisko nie, jakies 100km mam tam. Dobry wybor, wrzucalam tu fote z hotelu tam, bylismy po nowym roku 😀
A co so malego wozka do podrozowani to moze yoyo?

W 2019 byliśmy w Montjoi a teraz jedziemy do Eden Roc, znasz może?
A Wy macie ten Yoyo stroller ? Jak on się na płasko rozkłada, nie mogę znaleźć w necie 🤔
eden roc fo fam gdzie ja bylam 🤣 Fajny jest i ma basen ze spa 😀😀 i plac zabaw 😄
A yoyo nie mam, ale wiem, ze do posrozy spoko sie sprawdza, a Borys juz bedzie duzy to nawet jak nie calkiem plasko to powinno byc ok, nie?

eden roc fo fam gdzie ja bylam 🤣 Fajny jest i ma basen ze spa 😀😀 i plac zabaw 😄
A yoyo nie mam, ale wiem, ze do posrozy spoko sie sprawdza, a Borys juz bedzie duzy to nawet jak nie calkiem plasko to powinno byc ok, nie?
Serio byliście w Eden roc ?? Mogę Cie pomęczyć na jakimś messenger albo innym WhatsApp jak znajdziesz kiedys chwilę bo chciałabym trochę informacji zebrać żeby się lepiej przygotować do tej "wyprawy" 😜 Pytałam znajomych Hiszpanów o ten hotel ale nikt nie znał osobiście a tu niespodzianka Ty znasz 😀

reklama
Dziewczyny jak Wy dajecie sobie radę psychicznie z tą obecną sytuacją.. ? Ja slabo bardzo.. Niby to daleko ale od 3 dni ciągle powstrzymuje się od wybuchów płaczu. Nie wiem czy to od hormonów czy fakt że mam małe dzieci mnie to tak bardzo porusza. Nie czuje strachu ale okropny przeszywający smutek 😞

Do góry