Kachar
Fanka BB :)
A ty kiedy do szpitala? Jak samopoczucie?Zrób zdjęcie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ty kiedy do szpitala? Jak samopoczucie?Zrób zdjęcie
W srode. Bardzo się denerwuje. Zazdroszczę Ci że już najgorsze za TobąA ty kiedy do szpitala? Jak samopoczucie?
moja odkad ma poltora roku. Pasta z fluorem. I tak, soniczna najlepiejDziewczyny, od kiedy szczoteczka do zębów? Najlepiej soniczna chyba nie?
Od pierwszego ząbka , a ja już dzisiaj do domku wychodzę, jupiiiiiDziewczyny, od kiedy szczoteczka do zębów? Najlepiej soniczna chyba nie?
Zaimponiłas mi teraz . Widzisz, są jeszcze w pl normalni ludzieWiecie ja jestem polskosceptyczna… Duzo lat na emigracji sprawilo, ze jest wiele rzeczy w Polsce i Polakach, ktorych nie lubie. Nie zamierzam tez nigdy wracac.
Ale to co sie teraz dzieje, co robia Polacy sprawia ze czuje sie dumna jak nigdy. Naprawde. Miedzynarodowe media mowia o tym, jak wiele bezinteresownej pomocy dostaja Ukraincy, jest wiecej pomagajacych niz potezebujacych. Serce rosnie patrzac na to…
Ot taka refleksja…
Ale szybko . Zazdroszczę ci normalnie, że tak ładnie znioslas operację .Od pierwszego ząbka , a ja już dzisiaj do domku wychodzę, jupiiiii
w to akurat nigdy nie watpilamZaimponiłas mi teraz . Widzisz, są jeszcze w pl normalni ludzie
Mam dokladnie te same odczucia.. Polsko sceptyczna na codzień a serce rośnie od kilku dni bo widać ogrom wsparcia od Polaków odkąd rozpoczęła się tam wojna...Wiecie ja jestem polskosceptyczna… Duzo lat na emigracji sprawilo, ze jest wiele rzeczy w Polsce i Polakach, ktorych nie lubie. Nie zamierzam tez nigdy wracac.
Ale to co sie teraz dzieje, co robia Polacy sprawia ze czuje sie dumna jak nigdy. Naprawde. Miedzynarodowe media mowia o tym, jak wiele bezinteresownej pomocy dostaja Ukraincy, jest wiecej pomagajacych niz potezebujacych. Serce rosnie patrzac na to…
Ot taka refleksja…