reklama
DokładnieToż to pzeznaczenie !
Ja nie wiedziałam że o 4 tu impra jest [emoji16] też bym wpadła [emoji1787]Nic nie mów, nic mów [emoji30]
A idź ty . Ja tu już umalowana w sukience czekam a tu dupaDziewczyny, ja już cala ogarnięta, od głowy do stóp, dosłownie, wszystko umyte , wydepilowane, nakremowane , i bam dzwoni mój lekarz i....... PORÓD PRZEKŁADAMY NA SOBOTĘ!!!!! Klinika w nocy miała tyle porodów że się zakorkowała i moje cc muszą przełożyć, ale ładnie ładnie potrzymałyście kciuki
Artemida90
Fanka BB :)
mój ma rok i 5 miesiecy a ma 79cm i niecałe 11kg i nosimy 80-86 rozmiarDziewczyny, które mają starsze dzieci (szczególnie chłopcy) jak to jest z rozmiarami ubrań, dzieci po roku rosną wolniej czy o co chodzi? Ubranka do roku są w przedziale co 3 miesiące a później jest np 12-18, 18-24. Mój aktualnie ma 79cm wzrostu i nosi ubranka na 80, zakładam że wystarczą jeszcze do końca kwietnia i na roczek przejdziemy na 86, ale później te przedziały wiekowe są już bardziej rozstrzelone a po 2 latach jest przedział na rok 2-3lata. Kupuję głównie next i one mają takie przedziały, ale zainteresowałam się wyprzedażami na Reima i colorkids i tutaj to samo.
nieagatka
tak, rosna ju duzo wolniej. Moja na rok miala tez 80. Na dwa latka bedzie miec 92.Dziewczyny, które mają starsze dzieci (szczególnie chłopcy) jak to jest z rozmiarami ubrań, dzieci po roku rosną wolniej czy o co chodzi? Ubranka do roku są w przedziale co 3 miesiące a później jest np 12-18, 18-24. Mój aktualnie ma 79cm wzrostu i nosi ubranka na 80, zakładam że wystarczą jeszcze do końca kwietnia i na roczek przejdziemy na 86, ale później te przedziały wiekowe są już bardziej rozstrzelone a po 2 latach jest przedział na rok 2-3lata. Kupuję głównie next i one mają takie przedziały, ale zainteresowałam się wyprzedażami na Reima i colorkids i tutaj to samo.
No co Ty?!Moja ma 8 miesiecy a konczy nosic rozmiar 74 i juz w niektorych 80 chodzi oczywiscie w zaleznosci jaka marka ale kypuje jiz jej 80 bo 74 sa albo na styk albo juz za ciasnemój ma rok i 5 miesiecy a ma 79cm i niecałe 11kg i nosimy 80-86 rozmiar
Artemida90
mój to drobna chudzinka tu siedzi u opiekunki w antilop i widać jaki maluszekNo co Ty?!Moja ma 8 miesiecy a konczy nosic rozmiar 74 i juz w niektorych 80 chodzi oczywiscie w zaleznosci jaka marka ale kypuje jiz jej 80 bo 74 sa albo na styk albo juz za ciasne
Załączniki
nieagatka
moja jak miala 8 miesiecy tez nosila 74. A teraz 3 miesiace do drugich urodzin ma 85cm i 12kgNo co Ty?!Moja ma 8 miesiecy a konczy nosic rozmiar 74 i juz w niektorych 80 chodzi oczywiscie w zaleznosci jaka marka ale kypuje jiz jej 80 bo 74 sa albo na styk albo juz za ciasne
reklama
Moja tez drobna jest tylko jakas taka dlugamój to drobna chudzinka tu siedzi u opiekunki w antilop i widać jaki maluszek