reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny, ja już cala ogarnięta, od głowy do stóp, dosłownie, wszystko umyte , wydepilowane, nakremowane 😆😆😆, i bam dzwoni mój lekarz i....... PORÓD PRZEKŁADAMY NA SOBOTĘ!!!!! Klinika w nocy miała tyle porodów że się zakorkowała i moje cc muszą przełożyć, ale ładnie ładnie potrzymałyście kciuki 😘😘😘😘
A idź ty 😜. Ja tu już umalowana w sukience czekam a tu dupa 😜

Dziewczyny, które mają starsze dzieci (szczególnie chłopcy) jak to jest z rozmiarami ubrań, dzieci po roku rosną wolniej czy o co chodzi? Ubranka do roku są w przedziale co 3 miesiące a później jest np 12-18, 18-24. Mój aktualnie ma 79cm wzrostu i nosi ubranka na 80, zakładam że wystarczą jeszcze do końca kwietnia i na roczek przejdziemy na 86, ale później te przedziały wiekowe są już bardziej rozstrzelone a po 2 latach jest przedział na rok 2-3lata. Kupuję głównie next i one mają takie przedziały, ale zainteresowałam się wyprzedażami na Reima i colorkids i tutaj to samo.
mój ma rok i 5 miesiecy a ma 79cm i niecałe 11kg i nosimy 80-86 rozmiar

Dziewczyny, które mają starsze dzieci (szczególnie chłopcy) jak to jest z rozmiarami ubrań, dzieci po roku rosną wolniej czy o co chodzi? Ubranka do roku są w przedziale co 3 miesiące a później jest np 12-18, 18-24. Mój aktualnie ma 79cm wzrostu i nosi ubranka na 80, zakładam że wystarczą jeszcze do końca kwietnia i na roczek przejdziemy na 86, ale później te przedziały wiekowe są już bardziej rozstrzelone a po 2 latach jest przedział na rok 2-3lata. Kupuję głównie next i one mają takie przedziały, ale zainteresowałam się wyprzedażami na Reima i colorkids i tutaj to samo.
tak, rosna ju duzo wolniej. Moja na rok miala tez 80. Na dwa latka bedzie miec 92.

No co Ty?!Moja ma 8 miesiecy a konczy nosic rozmiar 74 i juz w niektorych 80 chodzi oczywiscie w zaleznosci jaka marka ale kypuje jiz jej 80 bo 74 sa albo na styk albo juz za ciasne
mój to drobna chudzinka 😂🤣 tu siedzi u opiekunki w antilop i widać jaki maluszek

Załączniki

• IMG_4582.jpg
    IMG_4582.jpg
    69,8 KB · Wyświetleń: 70
No co Ty?!Moja ma 8 miesiecy a konczy nosic rozmiar 74 i juz w niektorych 80 chodzi oczywiscie w zaleznosci jaka marka ale kypuje jiz jej 80 bo 74 sa albo na styk albo juz za ciasne
moja jak miala 8 miesiecy tez nosila 74. A teraz 3 miesiace do drugich urodzin ma 85cm i 12kg

reklama
Do góry