reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Udało mi się 3 razy przystawić, walczymy, nie poddajemy sie bo pokarmu msm duzo. Jestem obolala i straszne w nocy mialam skurcze. Przy pierwszym cięciu nic mnie nie bolalo bo bylam bardzo obstawiona lekami które kontrolowały polozne i nie raz nas budzily. Tu musze za każdym razem dzwonic po cos przeciwbólowego

Już w domu? Jak reakcja Hubcia na brata?
Dla mnie rozłąka też była najgorsza, bo to był pierwszy i w sumie jedyny raz, kiedy zostawiłam Maję. Niby wiesz, że dziecko jest pod dobra opieka ale jednak serce boli.
I nie wiem czy masz podobnie ale po powrocie ze szpitala Maja wydawała mi się taka duża i ciężka (serio, nie mogłam jej podnieść mimo, że trzy dni wcześniej z brzuchem normalnie ją nosiłam), że aż miałam ochotę zapytać męża czym ją karmił przez te trzy dni 😂 po tygodniu to przeszło.

reklama
Już w domu? Jak reakcja Hubcia na brata?
Dla mnie rozłąka też była najgorsza, bo to był pierwszy i w sumie jedyny raz, kiedy zostawiłam Maję. Niby wiesz, że dziecko jest pod dobra opieka ale jednak serce boli.
I nie wiem czy masz podobnie ale po powrocie ze szpitala Maja wydawała mi się taka duża i ciężka (serio, nie mogłam jej podnieść mimo, że trzy dni wcześniej z brzuchem normalnie ją nosiłam), że aż miałam ochotę zapytać męża czym ją karmił przez te trzy dni 😂 po tygodniu to przeszło.
Jesteśmy juz w domu. Szybko nas wypuścili. Tez mam wrażenie ze Hubus taki duzy i ciężki chlop. Braciszka głaska, daje buziaki itd ale tez jest nieposłuszny bo wogole nie slucha. Ja karmię synka na lozku a ten po nim skacze i nie pomoze ze go prosisz. Jest dość mocno przeziębiony i proszę go zeby nie kaszlal nad nim to też jak grochem o ścianę. Teraz mam problem bo Ignas ma chyba bezdechy... Juz dwa razy się nam włączył monitor oddechu i to nie jest fajne :( odłożyłam go teraz i gdzieś po 5 minutach wyje...

Cześć dziewczyny, za parę tygodni lecę z moją małą do Polski i mam do Was takie pytanko.. Jakich proszków do prania i płynów do płukania dla niemowlaków używacie?? Moja mama chce kupić a ja nie wiem jaki jej polecić. Poproszę Was o rady 😘

Nic złego nie powiem na szpital bo na prawdę wszyscy się bardzo starają. Ze jest inna polityka z lekami to inna strona medalu. Polozne, pielęgniarki, lekarze, wszystko super. Mamy dwie nerki tylko jedna faktycznie jest trochę w innym miejscu i dzis wychodzimy do domku :) matka cały czas ryczy ze szczęścia bo Hubus zle znosi rozlake
Oooo, mój mąż ma właśnie trochę gdzie indziej nerkę, niż się powinno ☺️ podobno to bardzo rzadkie, ale nie zmieniające nic w życiu.
Co najwyżej, gdyby trafił nagle na stół, to chirurg mógłby się zdziwić, że coś jest inaczej.

reklama
Cześć dziewczyny, za parę tygodni lecę z moją małą do Polski i mam do Was takie pytanko.. Jakich proszków do prania i płynów do płukania dla niemowlaków używacie?? Moja mama chce kupić a ja nie wiem jaki jej polecić. Poproszę Was o rady 😘
Ja mam lovele, większość moich znajomych też ją kupowały ☺️
Piękny!!! Gratulacje !
Jak przebiegł porod? Cesarkę mialas ?
Nam zostały 2.5 doby.....
Ojej, to już zaraz! Z mojej perspektywy to tak zleciało... Chociaż u Was tyle przygód po drodze.

Do góry