reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny polecacie jakąś książkę odnośnie wprowadzania posiłków dla dzieci ? Bo mój pierwszy wychował się na słoikach a temu wolałbym robić swoje jedzonko. Ale jestem zielona w temacie ... narazie było kilka łyżek dynii

Dziewczyny polecacie jakąś książkę odnośnie wprowadzania posiłków dla dzieci ? Bo mój pierwszy wychował się na słoikach a temu wolałbym robić swoje jedzonko. Ale jestem zielona w temacie ... narazie było kilka łyżek dynii
Kochana poszukaj w Internecie.Jesli chodzi o mnie i rozszerzenie diety byłam zielona poczytałam trochę troszkę pogadałem z koleżankami ktore już tobprzechodzily iii a widziałam co i jak .Nie jestem przeciwna sloiczkom sklepowym ale widzę jaka jest różnica w smaku i domowe są najlepsze moim zdaniem

Kochana poszukaj w Internecie.Jesli chodzi o mnie i rozszerzenie diety byłam zielona poczytałam trochę troszkę pogadałem z koleżankami ktore już tobprzechodzily iii a widziałam co i jak .Nie jestem przeciwna sloiczkom sklepowym ale widzę jaka jest różnica w smaku i domowe są najlepsze moim zdaniem
mój pierwszy pluł na odległość jak widział swoje jedzenie a słoiczek jak się kończył to płakał...miał z 9 miesięcy dostał gołąbki mniej przyprawione i bez kapusty wtedy dopiero zaczął jeść swojskie jedzenie ;)

mój pierwszy pluł na odległość jak widział swoje jedzenie a słoiczek jak się kończył to płakał...miał z 9 miesięcy dostał gołąbki mniej przyprawione i bez kapusty wtedy dopiero zaczął jeść swojskie jedzenie ;)
A te golabki to ryz z mueskiem? Dawalas wieprzowine? Ja bede chciała mu podac ryz z jabłuszkiem teraz kiedyś.

A te golabki to ryz z mueskiem? Dawalas wieprzowine? Ja bede chciała mu podac ryz z jabłuszkiem teraz kiedyś.
Tak . Mięso wieprzowe było cebula i wszystko inne i co najlepsze nic mu nie było :) teraz z małym jedliśmy już dynię i jabko. A dzisiaj była dynią z jabłkiem. Jutro jeszcze dynia została bo zapasteryzowałam aby nie stać codziennie i gotować . Ale od wtorku dam marchew a później ziemniak . Teraz jak gotujesz małemu to gdzie kupujesz owoce i warzywa ? Trochę mam swoich ale tych podstawowych tylko, bo dynii brak , brokuła , jabłka gruszki. Gdzie najzdrowsze można kupić ?

reklama
Do góry