walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Ups... nie wiem jak ja to zrobiłamHaha piłaś coś jak to pisałaś? [emoji23][emoji23][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ups... nie wiem jak ja to zrobiłamHaha piłaś coś jak to pisałaś? [emoji23][emoji23][emoji23]
Świetnie! Gratulacje [emoji4] wkoncu tulisz Lenke [emoji7]Dziewczyny
Zostałam szczęśliwą mamą Lenki urodzona 10.07 55 cm waga 3360
Poród od przybycia na porodówkę 3.5 godziny.Bol wiadomo był,ale daliśmy radę.Mamy problem z przystawieniem małej bo sutki wklęsłe.Ogolnie jest dobrze.Bo ani mnie nie ponacinali ani nas nie rozerwało. Pozdrawiam
Ojej tak Cie "czyści"? A słyszałaś o tym że u niektórych kobiet organizm tak się oczyszcza przed porodem?Ups... nie wiem jak ja to zrobiłamale byłam między wizytami w wc. Rety jak ja się dziś fatalnie czuję:-/ Chyba mam jakąś biegunke razem z wymiotami:-/
Tak, spłaszcza się od leżenia w jednej pozycji. Dlatego trzeba dziecko układać na wznak lub na boku i zmieniać te pozycje.Wow to szybko przybierajuz kawał kobiety ❤❤❤❤ a co to znaczy ze sie nie splaszcza? to chyba dobrze nie? a Kiedy sie splaszcza? od leżenia w jednej pozycji czy jak ?
Gratuluję, mama dzielna! Na wklęsłe sutki proponuję nakładki bo sama mam ten problem.Dziewczyny
Zostałam szczęśliwą mamą Lenki urodzona 10.07 55 cm waga 3360
Poród od przybycia na porodówkę 3.5 godziny.Bol wiadomo był,ale daliśmy radę.Mamy problem z przystawieniem małej bo sutki wklęsłe.Ogolnie jest dobrze.Bo ani mnie nie ponacinali ani nas nie rozerwało. Pozdrawiam
Coś sugerujesz??Ojej tak Cie "czyści"? A słyszałaś o tym że u niektórych kobiet organizm tak się oczyszcza przed porodem?
O cholerswo:/ kurde mam.nadzieje ze to nie jelitowka:/Ups... nie wiem jak ja to zrobiłamale byłam między wizytami w wc. Rety jak ja się dziś fatalnie czuję:-/ Chyba mam jakąś biegunke razem z wymiotami:-/
Hehe no tak położna mówiła w szkole rodzenia że niektóre kobiety tak mają przed porodem [emoji8] [emoji7]Coś sugerujesz??no w sumie w poniedziałek byłam u kosmetyczki na stopach dziś mam fryzjera i tak się umawiałam z moimi córciami żeby się daly matce przed porodem ogarnąć ale mam nadzieję że nie są aż takie dosłowne [emoji23][emoji23][emoji23]
Tez o tym slyszalam, ze to dosc czeste... [emoji4]Hehe no tak położna mówiła w szkole rodzenia że niektóre kobiety tak mają przed porodem [emoji8] [emoji7]