reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Hiszpania od lat jest krajem laickim wiec ksieza musza byc dla ludzi, albo koscioly bylyby calkiem puste.
A co do postu - mysle, ze ilosciowy nie obowiazuje, a jakosciowy tak. I nie chodzi o to, ze grzech, bo chcesz to poscisz, a nie chcesz to nie. Ale ciezko mi wytlumaczyc, ze musze zjesc kanapke z szynka, bo jestem w ciazy. To ze musisz jesc co chwile to jest dla mnie argument [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja to jem mało mięsa, bo nie lubię :p Pytałam z ciekawości, bo mój M kiedyś był ministrantem i ksiądz im mówił, że m.in. kobiety w ciąży post nie obowiązuje. A ja o niczym takim nie słyszałam :p Dla mnie większy post byłby gdyby ktoś zmuszał mnie do jedzenia dużych ilości mięsa ;) W Wielki Piątek nie jem mięsa, bo tak u nas w domu jest od zawsze. Tylko w sumie dla mnie to praktycznie żaden post, bo jak już pisałam nie lubię mięsa :p

Ja poszcze, bo tak mnie w domu nauczyli. Ale moj M nie i jest mi to totalnie obojetne. I tez mam nadzieje, ze moj Bog (pisze moj, bo mam nadzieje, ze moj i pisowo-rydzykowy to nie ten sam) tez nie potepia in vitro.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez poszcze w pt i sb i moj m ze mna bo tak bylo u mnie w domu a ja bardzo lubie trzymac sie rodzinnych tradycji. I dopiero jemy sniadanie wielkanocne z wszystkim.

Nieagatko widze ze mamy tego samego Boga[emoji6]

Spokojnych świąt Wielkanocnych!!
84e8aeafedcde3b29919cbc55dc08ce7.gif

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja to jem mało mięsa, bo nie lubię :p Pytałam z ciekawości, bo mój M kiedyś był ministrantem i ksiądz im mówił, że m.in. kobiety w ciąży post nie obowiązuje. A ja o niczym takim nie słyszałam :p Dla mnie większy post byłby gdyby ktoś zmuszał mnie do jedzenia dużych ilości mięsa ;) W Wielki Piątek nie jem mięsa, bo tak u nas w domu jest od zawsze. Tylko w sumie dla mnie to praktycznie żaden post, bo jak już pisałam nie lubię mięsa :p
ja tez slyszalam o tym ze w ciąży nie obowiazuje post i ludzie starsi po 65 roku chyba, ale to kwestia indywidualna chyba każdego, kto chce posci a kto nie chce to nie posci

Zdrowych i wesołych świąt [emoji8]
Za nami juz 2 tyg i moja Amelka juz ma dobre 3kg, karmimy piersią i nawet ladnie nam idzie[emoji4]. Zmeczona, niewyspana ale wystarczy ze na nią popatrze i wiem ze warto bo jest cudowna[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Powodzenia dla kwietniowek @kredka82 @ludek niech porody beda szybkie i bez komplikacji[emoji110]

1522513937-f13598226e98bda8-aaaaaa.jpeg

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Za nami juz 2 tyg i moja Amelka juz ma dobre 3kg, karmimy piersią i nawet ladnie nam idzie[emoji4]. Zmeczona, niewyspana ale wystarczy ze na nią popatrze i wiem ze warto bo jest cudowna[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Powodzenia dla kwietniowek @kredka82 @ludek niech porody beda szybkie i bez komplikacji[emoji110]

Jaka księżniczka❤
WSZYSTKIEGO DOBREGO:)

reklama

Ale cudo [emoji7] [emoji7] [emoji7] Piękna!

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry