reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Tak z doswiadczenia wam dziewczyny powiem bo mam lozeczko w sypialni. Kojec w salonie. Lezaczek bujaczek. Nosidlo czy podgrzewacz do butelek i cuda na kiju. To sa tylko gadzety dla nas. Tak naprawde nasze mamy czy siostry karmily bez rogali nie mialy kojcow czy lezaczkow z wibracjami czy nosidel a z nami wszystko ok. Pisze tak...ze jak kogos stac to ok ale jak kogos nie stac to niech sie nie martwi...bez tego dziecko tez sie wychowa. Ja mam wiele gadzetow czy rzeczy ktore leza i zaluje ze kupilam...m.in mis szumis...lezaczek bujaczek bo mam az dwa nawet czy strrylizator bo szybciej mi bylo wyparzac czy uzywac specjalnyvh woreczkow do mikrofali
Zgadzam się z Twoją wypowiedzią. Też chciałam dużo rzeczy kupic, ale m i rodzina oraz koleżanka mi to wybili. Dużo rzeczy jest zbędnych i tylko miejsce zajmuję. Ja miałam poduszkę do karmienia ale mało jej używałam. Większość rzeczy kupowałam jak faktycznie było potrzebne. Ale tak jak Katherina pisze, jeśli kogoś stać to kupi większość rzeczy. Ja połowy rzeczy nie mam i daje radę.
Tak samo jest z zabawkami. Mój ma tyle tego, że nie bawi się tym tylko pilot, kable, garczki i butelki. To jego ulubione

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny wczoraj wieczorem twardnial mi brzuch i miałam skurcze tak może raz na godzinę. Tak dwa trzy razy. Rano leciała mi krew z nosa. Wizyta w środę czy mam się martwić? Dzis mam 27 tc i urodziny.
Rok temu w urodziny dowiedzialam sie o cp więc to Noe jest dla mnie dobry dzień
Dużo dużo zdrówka[emoji8]. Ja też mam twardnienie brzucha wieczorem i wiem że to znak na odpoczynek taki już do rana więc staram się kłaść do łóżka o 19:00 a te skurcze to ja chyba nie mam jeszcze albo nie wiem że to to[emoji53]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć :-) Postanowiłam się przywitać oficjalnie bo bardzo chciałam być z @dreamscometrue na jednym etapie :-D Także udało się i mi a Ciebie już za chwilę nie będzie w dwupaku :-D
Większość z Was kojarzę po nikach z wątku kto po in vitro.
Podczytuję Was od pewnego czasu i śledzę na bieżąco Wasze piękne wózki i akcesoria, ale ja jeszcze na to muszę poczekać.
Obecnie jestem w 8 + 5 tc bliźniaczej:-) Do tej pory bałam się mówić o tym głośno, ale wczoraj na wizycie dr powiedziała, wszystko jest dobrze i czas najwyższy się tym chwalić :-)
Bardzo się cieszę,że dołączasz do nas! :)Jeśli pamięć mnie nie myli to razem startowałyśmy do pierwszego transferu;)
Cieszę się,że dwa maluchy zostały z Wami, wynagrodzą Wam wszystkie trudne chwile, które dla nich przeszliście!:) :):)

Dziewczyny wczoraj wieczorem twardnial mi brzuch i miałam skurcze tak może raz na godzinę. Tak dwa trzy razy. Rano leciała mi krew z nosa. Wizyta w środę czy mam się martwić? Dzis mam 27 tc i urodziny.
Rok temu w urodziny dowiedzialam sie o cp więc to Noe jest dla mnie dobry dzień
Ja tez tak mam i ze 3-4 skurcze dziennie nieraz. Jak mocniejszy to biore nospe slbo magnez. W sumie odkad pije ponad 400mg magnezu dziennie to mi lepiej. Mi sie wydaje ze to normalne i organizm sie przygotowuje.
A tak wogole to wszystkiego najlepszego[emoji11][emoji11][emoji11][emoji9][emoji9]
I nic sie nie martw bo bwdziw dobrze!

Ja tez mam taka poduche ale z tchibo...dluga i prosta...nie dosc ze spalam cala ciaze...to spor do dzis i nozke na nia zarzucam...kregoslup mi lepiej przy niej odpoczywa po dniu noszenia malej...

Ja moja kupilam juz dawno przed ciaza i uwielbiam wlasnie noge zarzucic[emoji6]

Kredko ja tez mialam miekie. Jeden minky drugi zeykly. Co do materaca to ja mam lateks pianka kokos
Czyli nie ma sensu za usztywnuany przeplacac. Tez pewno oba miekkie kupie

Na czczo. Pasek wkladasz do wlaczonego glukometru. Nakluwasz opuszek palca. Kropli nie wyciskaj tylko niech sama wyplynie i dostawiasz pasek tym miejscem gdzie ma wplynac ktew. Sprawdz tez po godzinie i po dwoch

Dzieki[emoji11]
Tak z doswiadczenia wam dziewczyny powiem bo mam lozeczko w sypialni. Kojec w salonie. Lezaczek bujaczek. Nosidlo czy podgrzewacz do butelek i cuda na kiju. To sa tylko gadzety dla nas. Tak naprawde nasze mamy czy siostry karmily bez rogali nie mialy kojcow czy lezaczkow z wibracjami czy nosidel a z nami wszystko ok. Pisze tak...ze jak kogos stac to ok ale jak kogos nie stac to niech sie nie martwi...bez tego dziecko tez sie wychowa. Ja mam wiele gadzetow czy rzeczy ktore leza i zaluje ze kupilam...m.in mis szumis...lezaczek bujaczek bo mam az dwa nawet czy strrylizator bo szybciej mi bylo wyparzac czy uzywac specjalnyvh woreczkow do mikrofali
Dobrze powiedziane. Ha tez sie na wiele rzeczy napalilam i dobrze ze nie kupilam od razu bo jak czlowiek sobie przemysli to potem dochodzi do wniosku ze to nie potrzebne albo mozna kupuc tansze, prostsze
Cześć :-) Postanowiłam się przywitać oficjalnie bo bardzo chciałam być z @dreamscometrue na jednym etapie :-D Także udało się i mi a Ciebie już za chwilę nie będzie w dwupaku :-D
Podczytuję Was od pewnego czasu i śledzę na bieżąco Wasze piękne wózki i akcesoria, ale ja jeszcze na to muszę poczekać.
Obecnie jestem w 8 + 5 tc bliźniaczej:-) Do tej pory bałam się mówić o tym głośno, ale wczoraj na wizycie dr powiedziała, wszystko jest dobrze i czas najwyższy się tym chwalić :-)
Gratuluje! Tez Cie kojarze i ciesze sie ze takie dobre wiesci przynosisz[emoji11]
Zgadzam się z Twoją wypowiedzią. Też chciałam dużo rzeczy kupic, ale m i rodzina oraz koleżanka mi to wybili. Dużo rzeczy jest zbędnych i tylko miejsce zajmuję. Ja miałam poduszkę do karmienia ale mało jej używałam. Większość rzeczy kupowałam jak faktycznie było potrzebne. Ale tak jak Katherina pisze, jeśli kogoś stać to kupi większość rzeczy. Ja połowy rzeczy nie mam i daje radę.
Tak samo jest z zabawkami. Mój ma tyle tego, że nie bawi się tym tylko pilot, kable, garczki i butelki. To jego ulubione

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
Dokladnie

No w końcu witamy! Dobrze, że z maluchami wszystko w porządku.

O tak chwalić i cieszyć [emoji8] pozdrowienia z ktg, płaskiego jak nie wiem, wiec jeszcze trochę czasu na jednym forum razem spędzimy hehe

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

O tak chwalić i cieszyć [emoji8] pozdrowienia z ktg, płaskiego jak nie wiem, wiec jeszcze trochę czasu na jednym forum razem spędzimy hehe

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
Solidny z Ciebie inkubator;)
Zosia polubiła Twoje wnętrze!:) Ciepło ma, dostęp do słodyczy też ma..na jej miejscu nie wyrywałabym się na zewnątrz! :D

reklama
Witam wśród nas :) bliźniaki super

Do góry