Nina001
Fanka BB :)
Krzywą cukrową, toksoplazmozę (nie przechodziłam jej), tsh (w ciąży wyszła mi niedoczynność tarczycy), morfologię i mocz jak co miesiącSuper a co za badania masz robić?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Krzywą cukrową, toksoplazmozę (nie przechodziłam jej), tsh (w ciąży wyszła mi niedoczynność tarczycy), morfologię i mocz jak co miesiącSuper a co za badania masz robić?
Inaczej trochę. Mi lekarz powiedział, ze ob tez może zrobić tylko istnieje większe prawdopodobieństwo, ze ob czegoś nie wyłapie, ponieważ właśnie nie ma zrobionych kursów i certyfikatówLekarz musi mieć certyfikat. Mnie odrazu mój gin prowadzący odesłał do konkretnego specjalisty. Tak samo to pierwsze usg genetyczne powinien robić lekarz z certyfikatem.
A ja na razie 1,5 kg na plusie. Chyba coś za mało...
Ale szybkim krokiem po tych schodach, prawie, ze w podskokach. Czytałam kiedyś o mocnej kawie ale tego nie próbuj bo jeszcze za wysokie ciśnienie będziesz miała. Dość niebezpiecznePo schodach chodzić często i sex
Jeśli sexu nie chcesz to spróbuj solidnie zmęczyć się Wyszoruj podłogi lub okna od wewnętrznej strony Wysiłek fizyczny czasem pomagaWypakowane, jakieś sposoby na wywolanie porodu?
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
Melisę jak najbardziej możesz pić. Nie ma ku temu przeciwwskazań. Nawet do 2-3 filiżanek.Dziewczyneczki mam pytanie. Czy wy pijecie melisę w ciąży? Czy można ja pic? Oczywiście jedna dziennie nie więcej?
Ja tez po wizycie. WsYstko wyglada dobrze. Maluszek miał czkawkę i raczki do modlitwy przez całe badanie [emoji7]dr mówi,ze księdzem bedzie [emoji12] Nie zmierzył go bo mówi,ze juz ciężko a wazy 230g, a mamusia 56(+3)kg Z badaniami spokoj do następnej wizyty 23.01, a połówkowe 19.01 i tu moje pytanie, czy musi to badanie robić jakis certyfikowany lekarz, czy każdy je zrobi dobrze?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A znacie się na progesteronie bo dzis wynik 111,00nmol/l a do dzis przyjmowałam clexsane 1 ampułkę,duphaston 2*1,oraz luteine 3*1 i lekarka mowi ze wysoki progesteron i ze mam odstawic całkowicoe duphaston,luteine brac 2*1a clexsane juz co drugi dzien.troche boje sie odstawiac leki...
hehe ja z niskociśnieniowców, nawet w ciąży mam idealne słyszałam, że zjedzenie czegoś bardzo ostrego jeszcze....może wypróbuję, bo unikam ostrych rzeczy (może by podziałało)Ale szybkim krokiem po tych schodach, prawie, ze w podskokach. Czytałam kiedyś o mocnej kawie ale tego nie próbuj bo jeszcze za wysokie ciśnienie będziesz miała. Dość niebezpieczne