reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja planuje właśnie tak zrobić tylko czekam aż mąż psychicznie bedzie gotowy [emoji12]
Podobają mi sie cybexy ale to będę musiała do Czech podjechać jak te nasze nie maja amortyzatorow, chociaż wolałabym tańszy wózek [emoji58]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
A ile ten wózek kosztuje? Chyba zależy od modelu i wyposażenia, bo w internecie ceny z tego co patrzę od 6 do 10 tys... A taki joolz to chyba do max 5 tys. i to raczej maksimum naszych możliwości. No ale jakby wpadł mi w oko tańszy wózek, to czemu nie :)
O wózku pomyślę pewnie w styczniu. Na razie zapisuję modele wózków, na które zdecydowały się forumowe koleżanki;) Przejrzę je w wolnej chwili:D
Super pomysł :) też tak zrobię.
Wybrać wózek nie łatwa sprawa, ale jak zaczęłam czytać o materacach do łóżeczka, to aż mnie głowa rozbolała :p

reklama
A Bugaboo cameleon i Mutsy Evo?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Pixie, mam nadzieję, że sprawdzasz wagę wózka...czy może zamierzasz go przez okno spuszczać? ;)
Niby taka banalna rzecz ale muszę windę zmierzyć bo wydaje się dość mała. Nie chcę wózka zwozić windą, a sama z małą będę zasuwała schodami!;)

Te też oglądałam :) Mutsy Evo ładny, ale oceny w necie ma średnie.

Ja juz mam dosyć [emoji31] a Ty mi jeszcze o materacach? Zaczynam sie zastanawiać na ile te wszystkie „dobre” produkty są potrzebne i czy bez nich dziecko jest gorsze bądź chore i po co ktoś tyle tego wymyśla? Przecież kiedyś nie było takich ******* i wszyscy byli zdrowi i zadowoleni [emoji848]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Cybex Priam Lux Birds of Paradis ale model z amortyzatorami bo sa na rynku totalne golasy za te same pieniądze i trzeba sie troszkę wdrożyć w budowę tych wózków .Tez chciałam Joolza ale jak poszłam do sklepu i porównałam gondole to ta Joolza była najmniejsza chyba ze wszystkich a mam rodzic w styczniu i bałam się że w maju już będę musiała przerzucić się na spacerówkę a tego bym nie chciała bo w tych typach wózków co nam się podobają te spacerówki nie są jakieś mega komfortowe przy takich maleństwach i lepiej żeby było dziecko już siedzące .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Piekny wózek!! Mi podoba się na maksa ten ze złotym skrzydłami od Jeremy Scotta [emoji18] ale cena mnie studzi [emoji15][emoji15][emoji15]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny jak to jest u Was? Ja cały czas jestem pod opieką lekarza z kliniki w której robiłam ivf, ale nie jeżdżę na wizyty tylko usg lub badania robię na miejscu, bo do kliniki mam ponad 600 km w dwie strony. Wszystko konsultuje telefonicznie. Czy równocześnie powinnam mieć ginekologa prowadzącego ciąże tu na miejscu? Bo nie mam. Nie robiłam żadnych „normalnych” badań krwi zlecanych w ciąży (morfologia, mocz itp.). Poradzicie?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry