reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny mam pytanie ale uwaga z kategorii głupich :rofl2:
Czy myślicie że mogę się do szpitala spakować w walizeczke taka na kółkach, nie jakaś duża ale z tych do bagażu podręcznego aczkolwiek głęboka. Mam również takie sportowe więc mogę w nie się spakować ale pomyślałam że w tej ładnie sobie poukladam wszystko i ze się nie pogniecie w razie W, ale myślę sobie czy nie będą patrzeć na mnie dziwnie jak ja wyskocze z taką walizeczka, hihi.Maz mówi że mam się w nią pakować i nawet o tym nie myśleć ale wiecie jak to jest:biggrin2:

Ja taka mialam i to bylo najwygodniejsze do transportu ale i do trzymania w tym rzeczy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mi powiedzieli, ze paznokcie dziecku mozna dopiero po 2tyg obciac, a juz bron Boze w szpitalu gdzie latwo cos zlapac.
Troszke byla podrapana, ale naprawde niewiele, ale niedrapek nie zalozylam ani raz.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jak każą brać to wezmę bo opeer dostanę[emoji12] i tak mam kupione

---27tc---

Dzięki za rady i ciepłe słowa. Dzisiaj zamówię chociaż koszule do karmienia 2 szt wystarczą!? I szlafrok bo mam tylko satynowe...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Ja mam 4 koszule i jest akurat, ponieważ bywa, że po każdej nocy muszę odłożyć do prania, bo mleko mi szybciej poleci niż Dziecko złapie cyca, to sie uleje i mocniej sie pocę. Pamiętaj o biustonoszu do karmienia, mi podpasował babyono.

reklama
Do góry