Jaskolcia
Fanka BB :)
Rustynka, wowHej.
Dziewczyny wątek cieżarówki po in vitro dotyczy tematów dla kobiet w ciąży możemy pisać w wizytach zakupach wyprawkowych itp. tylko problem w tym że mało kto o coś tu pyta....
Ja osobiście czytam trzy wątki , wątek mamusiek spoko czytam ale się nie udzielam bo na chwilę obecną temat kupek mnie nie dotyczy .
Wątek kto po in vitro czytam i się udzielam bo wiem że przychodzą nowe dziewczyny które potrzebują pomocy i wsparcia a wiadomo każda kiedyś była na początku i trzeba pomóc.
Fajnie by było a aby wątek ciężarówek się utrzymał tylko piszmy w nim .
Szybka relacja z wizyty :
Franek pięknie się rozwija teraz mamy 31 tc A on waży uwaga 1700 od ostatniej wizyty 1kg do przodu waga jest tydzień do przodu z terminrm do najmniejszych nie należy - no i lekarz uświadomił mi żeby powoli się pakować. Szyjka długa zamknięta.
Wymiary , serducho przepływy super wyniki też.
Robiliśmy usg na płycie zgadnijcie co pokazał mój syn ?
Tadaammm.. . Jak co wizyta to samo :
Zobacz media 718399I z ciekawostek lekarz na usg wypatrzyl że ma długie włoski. Czy któraś miała takie info podczas wizyty. Bo ja trochę w szoku ale rzeczywiście było widać meszek. Mój mąż jak się urodził miał długie włoski pielęgniarki zawiązaly mu kokardkię bo miał być dziewczynką (3 chłopak )
Twój Franio wystartował z wagą, a ostatnio zapowiadał się malutki
Co do włosków to mój gin nic nie mówił, chyba mam łyse dziecko w sobie