reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
No to rodzimy razem [emoji4]
Co prawda nie wiem czy ja na 100% jutro urodze (choc moja gin na wizycie mowila, ze na bank), ale jutro 8h00 mam sie stawic na wywolnie wiec bedzie nam razniej :)
Powodzenia! [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nieagatka - również dużo siły, no dzieje się i jutro będzie się działo:)
Trzymam kciuki za Was dziewczyny:)

No i tu pytanie do mam jak często korzystacie z tych dodatków typu folie przeciw deszczowe czy to jest sens się ogóle zaopatrywać? Ja mam termin na wakację więc moskitiera może się przydać.
Ja jeszcze ani raz nir korzystalam z folii ani moskitiery. Ale to dlatego ze jak leje yo nir wychodzę ;) chociaz jak szlam na szczepienie to akurat padało i chcialam uzyc folii yo się okazało ze m ma ją w aucie więc był tylko parasol i tez dalam radę.

Z tym wywoływaniem dziewczyny, to nie zawsze zaskakuje za pierwszym razem. Przy pierwszym porodzie tak miałam, kilka prób było. Mega obciążające psychicznie, Wam życzę żeby zaskoczyło.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry