reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kasiu zgadzam się z tobą mój M tez musi we wszystkim pomagać o czym piszesz wkurza mnie to że taka nie samodzielna jestem ale cieszę się że gotowa jestem na przyjście dxieci choć wszyscy mi mówili że za wcześnie a teściowa to dalej uważa że za wcześnie jeszcze i wkurza mnie bo cały czas powtarza bo ona nie wierzy a jak coś się stanie i takie tam bo ona w zabobony wierzy ze dopiero powinnam kupować i robić pokój jak się dxieci urodza tak jakby życzyła mówili czegoś złego

reklama
Jeszcze nie,choć mam już wybrane mebelki, oglądam ciuszki i aż ćwiczę silna wolę żeby nic nie kupić :) że o buteleczkach itp nie wspomnę.
Boję się czy to nie za wcześnie :(
Kiedy zaczelyscie kompletowac wyprawke ??

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj , wydaje mi sie ze Cie kojarze z tamtego watku ;) Gratuluje !! Ja wyprawke zaczelam kompletowac jakos ok 25 tc ;) po polowkowych

Ja zaczelam kupowac zaraz po polowkowym, ktore mialam w 20t. Wtedy zaczelo sie zamawianie rzeczy, ktore wczesniej upatrzylam i kupowanie tych wszytskich cudnych sukienek i innych takich :)
Teraz zostalo mi poltora miesiaca i w sumie mam prawie wszystko :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam połowkowe 1.03 i też myślę,że po tym zacznę kupować :)
Niby wiem,że jest ok bo robiłam Nifty ale mimo wszystko ten test jednak wszystkiego nie wykaże.
Ja już mebelki wybrane, ciuszki są tak piękne że nie wiem na co patrzeć :)

Ja jakieś pojedyncze rzeczy kupiłam ok. 13-14 tc. Potem, w okolicach połówkowych zaczęły się wyprzedaże w Smyku i wtedy dużo kupiłam. Większość rzeczy już mam, kupuję systematycznie- w każdym miesiącu coś. Brakuje nam łóżeczka, komody i wanienki. Mamy to już wybrane, ale kupimy po malowaniu mieszkania.

Witaj :)
Ja to zaczęłam wcześnie, bo jakoś w 13-14tc. Ale to wszystko przez mega promocje w smyku [emoji23] Z perspektywy czasu cieszę się, że miałam wszystko z zapasem załatwione, bo potem już sił brakowało i dużo leżałam / spałam plus urodziłam w 36+1.

Haha no ja właśnie przegapilam te promocje,ale wczoraj byłam w Zara i...o mamusiu,jakie cuda mają!!! I jeszcze się coś trafi w fajnych cenach ;) Pani że sprzedaży mówiła,że ok koniec maja/początek czerwca zaczną wyprzedawac nowa kolekcje :)
Też nie chcę czekać na ostatnią chwilę,bo potem z dużym brzuchem ciężko latać po sklepach :(

Beata to moze moj dziwolag ze mowi do brzucha od pozytywnego testu czyki od lipca [emoji104][emoji23]
Wyprawke zaczelam od 22 tyg kiedy to dowiedzialam Sue ze bedzue coreczka ;)
Teraz czekamy a ambicje i ninius kiedy to dowiedza Sue o plci;)[emoji95]
Kstharinka203 zazdrsszczam wanny ,rzucilam ja na rzecz prysznica jakies 3 tyg temu , goli miec tez maz Ale siedze na stolku i daje jedna noge do wanny I goli I potem druga noge [emoji104]

A dziewczyny ile macie czapeczek ? Mam tylko 5 razem od 0-3 to nie za malo czyusze dokupic ???

Hej dziewczyny :)
Postanowiłam i ja do Was dołączyć,choć udało mi się kilka stron wstecz tylko przeczytać póki co :)
Dużo Was kojarzę z wątku Kto po ivf :) Serce się raduje,że Wam się udało i ostatnio też u naszych straczkow coraz więcej sukcesów :)
U mnie 18t3d ciąży,więc prawie połowa :) już nie mogę się doczekać kiedy poczuje pierwsze ruchy,bo nadal jest mi ciężko uwierzyć,zew się udało :)
W brzuszku córcia nasza najukochansza [emoji7][emoji7][emoji7]
Termin porodu na szczęśliwe 7.07.2017 :)
Co do imienia, trwają ostre negocjacje z mężem ;) wczoraj mały sukces, wstępnie zgodził się na Kaja :) Teraz muszę taki stan rzeczy utrzymać do końca,choć wiele się może zmienić:)
Trzymam kciuki za wszystkie obecne i przyszłe mamy, skarbnice wiedzy :)

Beata o tobie tez myslalam ostatnio [emoji4] [emoji3] ja pierwsze pukniecie od srodka poczulam w 18 tyg wlwlasnie [emoji3] super ze dolaczylas tutaj[emoji3]

Dziewczyny co to rad poporodowych to ciągle przychodzi mi do glowy jedna: narobić zapasów jedzenia [emoji3] zakupow i. Juz nagotowanych pomrozic. Co prawda nam na początku obiady dowozila teściowa i moi rodzice ale nawet trochę później naprawdę na początku nie ma czasu a jeść sie chce [emoji6] i gdybym mogla cofnac czas to nagotowalabym całą zamrażarkę [emoji3]

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

No ja tak jak Flandi szybko zaczęłam i teraz się ciesze bo naprawdę jest ciężko nie wyobrażam sobie teraz prasowania chodzenia po sklepach nawet urządzania pokoju jak nie umiem skarpetek założyć a co się schyle to pali zgaga a po dłuższym chodzeniu czy stanie nogi jak hobbit i kręgosłup daje znać nie mówiąc jak dzieci uciskaja na pęcherz masakra a moje dxieci jeszcze nie koniecznie lubią jeździć samochodem po naszych dziurawych drogach także ja jestem za tym żeby kupować szybciej a potem tylko odpoczywać :)
Z tym pęcherzem to masakra :)
Ja dopiero połowa ciąży a już, cały dzień spokój,a tylko noc nadchodzi to jakbym się nie ułożyła latam 3-4 razy w nocy do łazienki.
Może to zaplanowane działanie naszych dzieci żeby nas do bezsennych nocy przyzwyczajać ;)

Beata to moze moj dziwolag ze mowi do brzucha od pozytywnego testu czyki od lipca [emoji104][emoji23]
Kstharinka203 zazdrsszczam wanny ,rzucilam ja na rzecz prysznica jakies 3 tyg temu , goli miec tez maz Ale siedze na stolku i daje jedna noge do wanny I goli I potem druga noge [emoji104]

A dziewczyny ile macie czapeczek ? Mam tylko 5 razem od 0-3 to nie za malo czyusze dokupic ???

Ja mam po dwie cienkie i po jednej grubej jak cos to dokupie

reklama

Ja mam dwie których uzywam na zmiane[emoji3]

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry