reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziękuję właśnie ja szykowałam właśnie takie zestawy ale wydawało mi się ze jakoś dużo tego lepiej wezmę więcej bo obawiam się ze mój M to tak będzie panikowal ze zapomni jak sam się nazywa bo juz zaczyna :);)

Jak coś to przygotuj dla M awaryjne zestawy i zostaw w jednym miejscu, żeby wiedział skąd zabrać [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Szybciej Mamie powiem co i jak bo pamiętam jak odbierał mnie po operacji to wziął mi kurtkę czapkę i szalik ale nie wziął ciuchów ani butów a był początek grudnia śnieg i mróz choć dzwonilam i mówiłam mu jak był w domu on jest straszny panikarz :)

Będę rodzic w Rudzie Sl tam mój doktorek jest ordynatorem;) juz jestem zapisana wczoraj dzwonilam ;) także już bardzo blisko
Moja koleżanka też tam rodziła bliźniaki :) Zadzwoń może i dopytaj, co powinnaś zabrać. Faktycznie w szpitalu jest mnóstwo bakterii, dlatego wszystko trzeba od razu wyprać po powrocie do domu, łącznie z rożkiem. Ja mam mieć mniej więcej ten sam zestaw, co Flandi. Rzeczy na wyjście pewnie przywiezie mój mąż.
Koleżanka swojemu wszystko zapakowała do takich woreczków, jak do samolotu i opisała: "body", "pajac", etc. Dzięki temu on później wiedział, co przywieźć. Też tak zamierzam zrobić. Może też spróbuj tej metody, wtedy na pewno się nie pomyli? :)

Moja koleżanka też tam rodziła bliźniaki :) Zadzwoń może i dopytaj, co powinnaś zabrać. Faktycznie w szpitalu jest mnóstwo bakterii, dlatego wszystko trzeba od razu wyprać po powrocie do domu, łącznie z rożkiem. Ja mam mieć mniej więcej ten sam zestaw, co Flandi. Rzeczy na wyjście pewnie przywiezie mój mąż.
Koleżanka swojemu wszystko zapakowała do takich woreczków, jak do samolotu i opisała: "body", "pajac", etc. Dzięki temu on później wiedział, co przywieźć. Też tak zamierzam zrobić. Może też spróbuj tej metody, wtedy na pewno się nie pomyli? :)
Właśnie o tym myślałam że wogule to spakuje i po podpisuje dużymi literami łącznie z rzeczami dla mnie ;)

Hej dziewczyny :)
Postanowiłam i ja do Was dołączyć,choć udało mi się kilka stron wstecz tylko przeczytać póki co :)
Dużo Was kojarzę z wątku Kto po ivf :) Serce się raduje,że Wam się udało i ostatnio też u naszych straczkow coraz więcej sukcesów :)
U mnie 18t3d ciąży,więc prawie połowa :) już nie mogę się doczekać kiedy poczuje pierwsze ruchy,bo nadal jest mi ciężko uwierzyć,zew się udało :)
W brzuszku córcia nasza najukochansza [emoji7][emoji7][emoji7]
Termin porodu na szczęśliwe 7.07.2017 :)
Co do imienia, trwają ostre negocjacje z mężem ;) wczoraj mały sukces, wstępnie zgodził się na Kaja :) Teraz muszę taki stan rzeczy utrzymać do końca,choć wiele się może zmienić:)
Trzymam kciuki za wszystkie obecne i przyszłe mamy, skarbnice wiedzy :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Postanowiłam i ja do Was dołączyć,choć udało mi się kilka stron wstecz tylko przeczytać póki co :)
Dużo Was kojarzę z wątku Kto po ivf :) Serce się raduje,że Wam się udało i ostatnio też u naszych straczkow coraz więcej sukcesów :)
U mnie 18t3d ciąży,więc prawie połowa :) już nie mogę się doczekać kiedy poczuje pierwsze ruchy,bo nadal jest mi ciężko uwierzyć,zew się udało :)
Co do imienia, trwają ostre negocjacje z mężem ;) wczoraj mały sukces, wstępnie zgodził się na Kaja :) Teraz muszę taki stan rzeczy utrzymać do końca,choć wiele się może zmienić:)

Fajnie, że zdecydowałaś się dołączyć :)
Gratuluję córeczki! Ja pierwsze ruchy poczułam w 18tc- to było coś w rodzaju pływania rybki. Tydzień później mój syn zacząć uderzać rączkami i to jest najfajniesze uczucie, jakie możesz sobie wyobrazić, zawsze wywołuje mój uśmiech :) Mój mąż też to uwielbia. U Ciebie też już jest coraz bliżej, zobaczysz sama :)

Witaj :)
Zaczelas juz wyprawke dla malej ksiezniczki? :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Fajnie, że zdecydowałaś się dołączyć :)
Gratuluję córeczki! Ja pierwsze ruchy poczułam w 18tc- to było coś w rodzaju pływania rybki. Tydzień później mój syn zacząć uderzać rączkami i to jest najfajniesze uczucie, jakie możesz sobie wyobrazić, zawsze wywołuje mój uśmiech :) Mój mąż też to uwielbia. U Ciebie też już jest coraz bliżej, zobaczysz sama :)
Mój mąż to prawie codziennie mi gada do brzucha i puka, jakby się Mała miała odezwać :)
Nie ma dnia bez pytania czy już coś czuję :) już widzę,że jest córeczka tatusia i zwróciła mu w głowie kompletnie :)

Do góry