reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
lile i rybka to 4 chlopczyki plus kaja atena husann to 7 plus reszta JuZ urodzonych ...;)))zobaczymy kogo ma ninius i chocolateri....
To chyva raczej nawet polowy dziewczynek nie ma niz chlopczykow ,chlopcy moga Sue bic o dIewczynki kto pierwszy ten lepszy a dziewczynki miec duzy wybor wsrod tylu przystojniaczkow[emoji23]JuZ jeden wiemy jest bardzo wysoki(Ema 51)[emoji2]

Kaja [emoji110]️[emoji110]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie też boy 8-):D

To samo w Uk medycyna do .....
Ale i tak jestem w szoku ze tsh mi kontroluja co msc !mozliwe ze COs musze brac jak np Atena 12 tabsow czegos....[emoji33][emoji33][emoji102],a niewiem bo tu na wszustko paracetamol i tylko kwas foliowy cala ciaze biore 400 mg

Tu jest to samo kochana. Paracetamol lekiem na wszystko. Trzymaj jutro kciuki bo idę po zwolnienie. Oczywiście nie na ciążę a na kręgosłup bo z nim mam mega problem. Tutaj nawet jak ciąża zagrożona to nie podtrzymują, wychodzą z założenia że zarodek musiał być wadliwy, i każą ci iść do pracy.
A z tą wredota to ja żartowałam [emoji23] uwierz, że wiek to jedynie cyfra. Są ludzie którzy mają po 25 lat i czują się na 60 ( ja tak miałam) a jak odbijają do 40 wydaje im się że mają 20 [emoji23] a tu się nie da bo albo w krzyżu łupnie albo Alzheimer pokrzyżuje plany [emoji23]

38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01

lile i rybka to 4 chlopczyki plus kaja atena husann to 7 plus reszta JuZ urodzonych ...;)))zobaczymy kogo ma ninius i chocolateri....
To chyva raczej nawet polowy dziewczynek nie ma niz chlopczykow ,chlopcy moga Sue bic o dIewczynki kto pierwszy ten lepszy a dziewczynki miec duzy wybor wsrod tylu przystojniaczkow[emoji23]JuZ jeden wiemy jest bardzo wysoki(Ema 51)[emoji2]

Kaja [emoji110]️[emoji110]️

U mnie to jeszcze daleka droga :-)
Jeśli nie dostanę zwolnienia z moja szyjka macicy , której tu dodatkowo nie zabezpieczają obawiam się, że do połowy ciąży nie dotrwam.

38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01

Wiesz juz na co sie zdecydujesz?

To jest tak ze mogę SN ale u 15% pacjentek drugie dziecko i tak trzeba wyciągać przez cc wiec może tak być nie musi i wtedy i dół boli i brzuch po cc albo spokojnie odrazu cc mam się zastanowić do następnej wizyty ale chyba wezmę dla mnie i dla dxieci bezpieczniejsza opcje według mnie oczywiście i zrobię cc nie wiem pomyślę jeszcze

To jest tak ze mogę SN ale u 15% pacjentek drugie dziecko i tak trzeba wyciągać przez cc wiec może tak być nie musi i wtedy i dół boli i brzuch po cc albo spokojnie odrazu cc mam się zastanowić do następnej wizyty ale chyba wezmę dla mnie i dla dxieci bezpieczniejsza opcje według mnie oczywiście i zrobię cc nie wiem pomyślę jeszcze

Tez bym tak zrobila w przypadku ciazy blizniaczej [emoji4] Jakby nie bylo tylko pogratulowac tak trudnej ciazy przechodzonej tak ksiazkowo [emoji4]

Rybno jakoś mi lżej jak pomyśle ze nie sama spaceruje po nocy. Ja mam termin na 22.02 pierwsze KTG 17.02. Ciekawe czy dotrzymam. Ja próbuje SN ale lekarz powiedział ze muszę dobrze i głośno dac znać polozej ze ciąża po in vitro, żeby wrazie czego nie zwlekali z decyzja o CC.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Rybno jakoś mi lżej jak pomyśle ze nie sama spaceruje po nocy. Ja mam termin na 22.02 pierwsze KTG 17.02. Ciekawe czy dotrzymam. Ja próbuje SN ale lekarz powiedział ze muszę dobrze i głośno dac znać polozej ze ciąża po in vitro, żeby wrazie czego nie zwlekali z decyzja o CC.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj nie sama nocne spacery to już u mnie norma i zaczynam się przyzwyczajać bo co mi zostało :) pod tym względem moje chłopaki nie słuchają mamusi żeby może troszkę łagodniej się wiercic i troszkę mniej kopniakow :);) jestem z tobą jeszcze trochę i juz będą psocic poza brzuchem:)

reklama
Tu jest to samo kochana. Paracetamol lekiem na wszystko. Trzymaj jutro kciuki bo idę po zwolnienie. Oczywiście nie na ciążę a na kręgosłup bo z nim mam mega problem. Tutaj nawet jak ciąża zagrożona to nie podtrzymują, wychodzą z założenia że zarodek musiał być wadliwy, i każą ci iść do pracy.
A z tą wredota to ja żartowałam [emoji23] uwierz, że wiek to jedynie cyfra. Są ludzie którzy mają po 25 lat i czują się na 60 ( ja tak miałam) a jak odbijają do 40 wydaje im się że mają 20 [emoji23] a tu się nie da bo albo w krzyżu łupnie albo Alzheimer pokrzyżuje plany [emoji23]

Wow az takie cyrki ??? Tu tez niby nie uwazaja ciazy do 3 mscy,jesli zle Sue czujesz np w 7 tc klamiesz ze krwawisz itd wtedy daja zwolnienie piszac Bol krwwawienie itd Ale te zwolnienie jest na msc Po czym musisz isc na przymusowe macierzynskie [emoji33][emoji33]masakra
O wieku wiem ze zarty ,dobrze ze roxumiesz moje zarty..
We wloszech na disco techno widzisz ludzi okolo 45 lat ,50,i wszyscy dobrze Sue bawia [emoji13][emoji322],nikt ich nie katuje nie obraza ..

Do góry