reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Nieagatka gdzie kupowalas te pojemniki na lozeczko. Podeslij linka.

W ikea. Caly zestaw 8,99e. Dwa male, jeden wiekszy i jeden kosz na pieluszki.
Zadnego innego organizera poki co nie mam. Jak bedzie trzeba to sie dokupi :)

a6577cf671eead096d123f68b65ae651.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wszystko śliczne :) a ile uciechy z tymi pokojami i rzeczami dla dzieciaczków jak się czeka tyle czasu na nie :) ja juz spakowane torby mam bo jakoś nie wierzę że dotrwam do marca takie mam przeczucie ...choć powiem szczerze że nie mogę się doczekać bo moi chłopcy tak mi dają popalić ze nie wiem czy leżeć czy siedzieć

A majtki poporodowe już kupowałście?Ja nie wiem jaki rozmiar mam kupić :( Powiem Wam, że im bliżej porodu tym bardziej wariuję i mam mętlik w głowie :(

Spokojnie. Po prostu postanow sobie, ze sie za to bierzesz i dzialaj. Cala apteke mozesz zamowic przez internet i bedzie z glowy. Majtki na pewno wiekszy rozmiar niz normalnie nosisz.
Wozek musisz wybrac taki, zeby Ci sie podobal i spelnial Twoje wymagania - ja juz pisalam - mam Bebetto Murano.
Zacznij kupowac to juz samo pojdzie, a z kazdym zamowieniem bedziesz spokojniejsza, ze masz coraz wiecej. Damy rade [emoji4]

Elegancko!!![emoji106][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]
Nam wczoraj przyszedl bujak ,zapomnialam pokazac,jak Ja tez uwielbiam te zakupki ,nie mam apteki Ale zdaze dokupic ;),no torbe mam spakowana dla mnie i malej brakuje apteka i reszta pokoiku,w tym tyg pokoj powinen byc gotowy
5563c228887aee2e2d39e45873ed8def.jpg

Fajowy i poducha tez. Maz tez chcial mi bujak kupic, ale stanelo na fotelu rozkladanym w lozko, bo stwierdzilismy, ze moze sie przydac.

Wszystko śliczne :) a ile uciechy z tymi pokojami i rzeczami dla dzieciaczków jak się czeka tyle czasu na nie :) ja juz spakowane torby mam bo jakoś nie wierzę że dotrwam do marca takie mam przeczucie ...choć powiem szczerze że nie mogę się doczekać bo moi chłopcy tak mi dają popalić ze nie wiem czy leżeć czy siedzieć
Ja też cos czuję, że urodze wcześniej ;) Mała się kręci i daje znać po żebrach i zołądku...Też czasem nie wiem czy sie położyć czy chodzić ;)

To jeszcze tyle miejsca maja ???
U mnie teraz to caly czas dol brzucha czuje ale to raczkami boksuje a nog to wcale nie czuje. A moze cos sie dzieje ze nozkami nie kopie.

reklama
Do góry