reklama
nieagatka
Fanka BB :)
Pisanka cudne to zdjecie, na ktorym takie niezadowolone [emoji4] Widac, ze charakterek maja
Ja wlasnie zauwazylam, ze na ubrankach kupionych tutaj (bo mam tez z PL od mamy) jest opis: 62cm/6 miesiecy. Ciekawe jakie dziecko ma 62cm w wieku 6miechow jak nawet Wasze wczesniakowe szybciej rosna. No ale coz, hiszpanie do najinteligentniejszych nie naleza [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja wlasnie zauwazylam, ze na ubrankach kupionych tutaj (bo mam tez z PL od mamy) jest opis: 62cm/6 miesiecy. Ciekawe jakie dziecko ma 62cm w wieku 6miechow jak nawet Wasze wczesniakowe szybciej rosna. No ale coz, hiszpanie do najinteligentniejszych nie naleza [emoji12]
Ale super zdjęciadziewczynki już takie dużeDzień dobry my skończyły smy 2 miesiące nie mam czasu zjeść nawet wiec o forum mogę zapomnieć... dziewczyny moje wstaja o 2-3 rano i.nie spia do 15-16 a jak spia to 10 minut...teraz jedna uspilam a druga w bujaczku się drze ale ściągnąć musze. u nas już 4300 i 4600 i 10 cm dłuższe chyba bo juz 56 z pepco za małe i nosimy 62 ale z innych firm 56 jeszvze długo ponoszą. czekam aż przejdą kolki wyjaśni się co z przepuklinami bo mają po 2 i może jakoś przeżyje bo póki co to.nie śpię ale sama chciałam pozdrawiamyZobacz załącznik 793623
Nie zazdroszczę nieprzespanych nocek ale prędzej czy później będą spały do rana także cierpliwości
pisanka89
Załączniki
Cudne są !!!Zobacz załącznik 793630 Są takie momenty ze płaczą i w kołysce i na rekach I w bujaczku i na cycku I z butelka i co robić. ..i to czasem tak kilka godzin. na mamusi i tatusiu najlepiej się spi teraz jedna na poduszce a druga na mnie więc mam chwilkę. uszylam im takie poduszki niby rogale z wstążkami do zabawy na brzuszku. a tak to na nic czasu nie ma dopiero poszłam siku ... ale wszystcy mi mówią oby do 3 miesiąca ...obyy i więcej spamu załączam Zobacz załącznik 793627 Zobacz załącznik 793628 Zobacz załącznik 793629
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
pisanka89
Nie wiem po kim one ale m się śmieje xe jedna po mrugaczu (lekarz z kliniki ) ze pewnie maczal w tym palce a druga po m..ta jedna to troche jak chlopak a druga delikatniejsza ...no ja juz jestem nie w temacie co u was się dzieje. nie wiem kompletnie nic. powstawiacie zdjęcia dzieci te które urodziły bo pewnie przegapiłam wszystkie porody a popodziwiac chce
reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ja jeszcze sama daje rade z depilacja i lusterkiem. Fakt ze zajmuje mi to wiecej czasu ale poki daje rade to gole sie sama a potem bedzie M pomagal. Do kremow mam juz uraz bo kiedys zapomnialam ze nalozylam i zadzwonil tel i tak rozmawialam ze az popalilam sie z warg skura zeszla. Wiec teraz tylko maszynka.
I masz racje poki mozesz rob sama ), Ja JuZ niestety z lusterkiem mi nie wygodnie a nogi golic JuZ tez nie umiem sama bo nie chce sciskac niuni wiec zapytalam meza a on szczesliwy ze moze pomoc w tym[emoji95][emoji95][emoji13]
Pamietasz mialam tylko pilke brzuszek a teraz JuZ cala lece JuZ nie pamietam moich kosci [emoji23]