reklama
Haha no takie trochę jesteśmy krówki [emoji6]Ładnie przybiera[emoji4] moja w dwa tygodnie 400 g. Pani dr mnie pochwaliła. Poczułam się jak dojna krowa [emoji38]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
kasia_basia
Fanka BB :)
Wszystko minęło. Inne dziecko, ja wyspana. Dziękuję dziewczyny [emoji8]
kasia_basia
Probuje probuje mam skurcze tak do 60-70. O 16 ma mnie doktor zbadac co z szyjka bo minie 6 godzin od zalozenia cewnika. Mam nadzieje ze bedzie rozwarcie.
Pewnie Ci oksytocynę zapodadzą jak rozwarcie nie będzie postępować.
Bolesne masz skurcze?
Fiolek81
Bola jak cholera. A dochodza do 70 max. Co to bedzie dalej? Myslalam ze mam wysoki prog bolu ale widocznie nie. Sa co 5 minut.Pewnie Ci oksytocynę zapodadzą jak rozwarcie postępować.
Bolesne masz skurcze?
Czesc dziewczyny, czytam Was od poczatku ciazy, chociaz nigdy sie nie udzielalam to uwazam, ze Wasze rady sa bardzo pomocne :-) Mam problem jestem w 22 tygodniu ciazy, ostatnio mialam cytologie robiona i dzisiaj do mnie zadzwonili, ze wyszla jakas nieprawidlowosc bo najprawdopodobniej mam bakterie i zeby wiedziec co dokladnie to jest to mam przyjechac na wymaz z pochwy. Oczywiscie niepotrzebie poczytalam w internecie na ten temat i jrstem przerazona, czy u ktorejs z Was wyszly tez jakies bakterie i wszystko dobrze sie skonczylo? Z gory dziekuje za pomo
nieagatka
Czesc dziewczyny, czytam Was od poczatku ciazy, chociaz nigdy sie nie udzielalam to uwazam, ze Wasze rady sa bardzo pomocne :-) Mam problem jestem w 22 tygodniu ciazy, ostatnio mialam cytologie robiona i dzisiaj do mnie zadzwonili, ze wyszla jakas nieprawidlowosc bo najprawdopodobniej mam bakterie i zeby wiedziec co dokladnie to jest to mam przyjechac na wymaz z pochwy. Oczywiscie niepotrzebie poczytalam w internecie na ten temat i jrstem przerazona, czy u ktorejs z Was wyszly tez jakies bakterie i wszystko dobrze sie skonczylo? Z gory dziekuje za pomo
Ja mialam infekcje drog moczowych przez prawie 3 miesiace. Bakteria, ktora sie rozwinela mogla spowodowac wczesniejszy porod. Wzielam w sumie 3 albo 4 antybiotyki (nie pamietam dokladnie), kazdy na inny szczep tej bakterii i w koncu udalo sie ja zwalczyc. Wiem, ze to nie dokadnie to samo, ale jedz na wymaz, jak dostaniesz antybiotyk to bierz i bedzie dobrze.
reklama
ewelin86
Myślę że dziewczyny nie chcą przejść z kto pi in vitro i tam siedzą. Ale szkoda że wątek może paść. Człowiek się przywiązal do niegoFiolek powodzenia - super moment przed Wami
Moj brzdac ma 2.5 msc , a ja juz coraz czesciej zaczynam myslec kiedy nastepne
Patrze na kalendarz i nie wiem czy juz tak malo osob czy poprostu nie wszyscy chca sie wpisywac.