reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja to mam takie gluty ...gardlo spuchniete plus szyja ale i tak czasem wstaje mokra. co do ktg to ja od wczoraj musze trzymać peloty..dziewczynki tak się schowały ze dzisiaj o 3.50 do 4.55 trzymałam palcami jedna i druga pelote myślałam że odlece a palce się polamią bo jak na zlosc uciekaly i z 20 minut przerodzila się godzina...makabryczne te godziny badań. ..od 4 codzi nie praktycznie co pół h budzenie. dzisiaj znowu usg zobaczymy co to będzie i co zbadają czy tylko przepływy czy też wagę ponownie. zostało 11 dni huehue he ale powiem wam ze w sumie jutro tydzień minie i jakoś zlecialo z perspektywy czasu. chce dobic do tego 6 grudnia. wiem ze nie można w ciazy niczego planować. ..moje 3 imprezy babyshower były odwołane ale widocznie tak miało być. głośne to centrum warszawy :) tym bardziej jak się przy otwartym balkonie spi ale próbuje sobie wpychac słuchawki do uszu..
.zmartwilam się sytuacja agatek.. ciągle coś się u niej dzieje niech już dadzą jej spokój. ..tym silniejszym zawsze kłody pod nogi bo przecież przetrzymaja ..druga rzecz ze tez mam te monitory i się przestraszylam...zobaczyny jak to będzie. ..

P.s. smyk odlicza mi dni do cc :) miło z ich strony :-D:-D:-D

Mamy balkon kilka razy wyszlam jak było słoneczko a teraz...jesteśmy we dwie na sali z łazienką ale pierwszy raz się spotkałam ze nie ma tv ale mi to.nie przeszkadza bo i tak gowno tam leci a płacić by trzeba było. ważniejsze ze jest WiFi :D
Hihi coś za coś :-D my mamy tv płatny 2zł za każdą godzinę ale WiFi zablokowane hasłem :-(

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Na 14/04 ;)))
Skoro was JuZ tu znalazlam pochwale sie bo fajne znalezc tyle kobietek jak ja
1479934148-pddsv4.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No witaj ;) ja mam termin na 18 kwiecień , tylko ja jestem aktualnie w 19tc 3d ;) jak to się liczy .....nigdy nie kumam ;)I jak się czujesz ? Bo ja mam aktualnie zapalenie pęcherza hahahahaha ;) ;)ale będzie dobrze dziewczyny doradziły co i jak

Do góry