Ja tez mam te jednorazowe (doradzam przymiarke w domu bo kilka dziewczyn przed porodem sprawdzily i okazaly sie za Male) szwagierka mi je jednak odradzila i doradzila siatkowe wielorazowe wiec tez mam , pakowane po 2 sztO majtkach to Martka pisała z obserwacji przy poprZednim pobycie w szpitalu ale nie mogłam znaleźć tego. Ja kupiłam z canpola jedną paczkę jednorazowych i dwie paczki tych pakowanych po 2 szt. niby wielokrotnego uzytku. A co się sprawdzi to nie wiem [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
kasia_basia
Fanka BB :)
A Frida? Przy pierwszej córce stosowałam, była dużo lepsza od gruszki
Ja też biorę już drugi miesiąc i żadnych infekcjiProfilaktycznie biorę Żuravit. Polecam, bezpieczny w ciąży
Ja dostałam kilka dni temu duuuuza torbe ciuszków od sąsiadki, bujak i dwa przewijaki, jeden taki pompowany z Ikei , drugi co prawda od lozeczka turystycznego ale zawsze cos tzn dostalam to za 50 zlKolejny karton ciuszków dostałam na szczęście dla mojego klopsika będą idealne bo jak ma się urodzić duży
I nic się nie chwalisz :-)Ja dostałam kilka dni temu duuuuza torbe ciuszków od sąsiadki, bujak i dwa przewijaki, jeden taki pompowany z Ikei , drugi co prawda od lozeczka turystycznego ale zawsze cos tzn dostalam to za 50 zl
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Witam Sue kobietki na owym forum
W lipcu tego roku jestem po udanym 1 ivf z czego niezmiernie Sue cieszymy ,staran ya byly 3lata a ze wzgledu na nasz wiek oboje 36 lekarz zaproponowal ivf
Teraz jestem w 5 mscu (21tyd), moze ktoras z was ma ten Sam termin na kwiecien?
Pozdrawiam was wszystkie!!! Usg o plci mam 9/12 to dopiero przezycie ) yupiii
W lipcu tego roku jestem po udanym 1 ivf z czego niezmiernie Sue cieszymy ,staran ya byly 3lata a ze wzgledu na nasz wiek oboje 36 lekarz zaproponowal ivf
Teraz jestem w 5 mscu (21tyd), moze ktoras z was ma ten Sam termin na kwiecien?
Pozdrawiam was wszystkie!!! Usg o plci mam 9/12 to dopiero przezycie ) yupiii
reklama
Flandi
Fanka BB :)
Ja tez mam te jednorazowe (doradzam przymiarke w domu bo kilka dziewczyn przed porodem sprawdzily i okazaly sie za Male) szwagierka mi je jednak odradzila i doradzila siatkowe wielorazowe wiec tez mam , pakowane po 2 szt
Oo. Czyli dobrze mi świtało muszę je tylko przymierzyć jeszcze [emoji12]