reklama
Niegatka w kórym jesteś tygodniu ciąży?Kasia_basia no i Swiat samotnie troche szkoda... ja bym zrobila, jak mowi Pisanka.
Pochwale sie, bo to moje pierwsze zakupy i ciesze sie jak dziecko
nieagatka
Fanka BB :)
Kasia_basia ja tez pojechałabym w rodzinne strony. Ciężko tak samej, jeszcze w świąteczny czas. Ja przynajmniej wiem, ze bardzo bym to przeżyła. Co prawda ty juz masz doświadczenie z dzieciaczkiem, ale i tak na początku myślę pomoc się przyda, ja spanikowałabym sama.
nieagatka
Ma_rta ja dopiero zaczelam i cieszy mnie to baardzo [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ewelin86
a jakie koszule ciążowe kupowałyście?polecicie cos?
Link do: Koszula nocna ciążowa do karmienia rozm. M HIT!!!
Ja 2 kupiłam z tego linku. TeQuila poleciła i wzięłam. Jest super.
ewelin86
Wiesz co ja wózek w 20tc kupiłam. Ogólnie mało kupowałam, bo praktycznie większość ciuszków mam od koleżanki. Rzeczy do pokoju, zabawki kupiłam ok 27tc. Wyprawkę jakieś 2 tyg temu. I jeszcze musze kilka rzeczy dokupić.Nieagatka stresujesz mnie Dziewczyny kiedy zaczęłyście robić pierwsze zakupy?Ja jestem w 22 tc a jeszcze nic nie mam
reklama
Atena33
A podpowiesz jaki wózek kupiłaś , bo ja za tydzień zaczynam 20 tc i tez planuje zacząć od wózka; ) ale taki wybór ze świruje hahahahahaWiesz co ja wózek w 20tc kupiłam. Ogólnie mało kupowałam, bo praktycznie większość ciuszków mam od koleżanki. Rzeczy do pokoju, zabawki kupiłam ok 27tc. Wyprawkę jakieś 2 tyg temu. I jeszcze musze kilka rzeczy dokupić.