Ja miałam to szczęście że prawie prsec całą ciążę nic mi nie dolegało. Ani jednego rzygania nie było . Jakoś dopiero w 8- mym miesiącu miałam kilka razy zgagę i kilka razy rwa kulszowa mnie złapałaDzięki dziewczyny spróbuję z tym gaviskon , kto powiedział że ciąża to wspaniały czas ,,czas błogosławiony
reklama
Magda 1234
Fanka BB :)
SzczesciaraJa miałam to szczęście że prawie prsec całą ciążę nic mi nie dolegało. Ani jednego rzygania nie było . Jakoś dopiero w 8- mym miesiącu miałam kilka razy zgagę i kilka razy rwa kulszowa mnie złapała
DagLer
Też się nad tym zastanawiałamDzięki dziewczyny spróbuję z tym gaviskon , kto powiedział że ciąża to wspaniały czas ,,czas błogosławiony
Ja mowilam gdize te jednorozcecala ciaza to byl koszmar.4 miechy mdlosci.5-6 miesiac katar przewlekly wiec byly wymioty i steryd.Tylko 7 moesiac byl spoko a 8-9 to juz spanie tylko na plecach bo jak tylko sie obrucilam na bok to albo mala tak kopala albo bolalo mnie wszystko.Po za tym wygladalam koszmarnie tylko brzuch byl cudnyTeż się nad tym zastanawiałam
DagLer
Tak, ja do tego miałam mieśniaki, okropne bóle brzucha, zaparcia, wyłam z bólu, a najbardziej lubiłam komentarze: "co Ty gadasz 2x w ciąży byłam w 9 miesiącu po górach skakałam, coś przesadzasz, dramatyzujesz"Ja mowilam gdize te jednorozcecala ciaza to byl koszmar.4 miechy mdlosci.5-6 miesiac katar przewlekly wiec byly wymioty i steryd.Tylko 7 moesiac byl spoko a 8-9 to juz spanie tylko na plecach bo jak tylko sie obrucilam na bok to albo mala tak kopala albo bolalo mnie wszystko.Po za tym wygladalam koszmarnie tylko brzuch byl cudny
Orchidea33
Moj ulubiony typ komentarza bo kazda z nas taka sama i wszystko tak samo odczuwamyTak, ja do tego miałam mieśniaki, okropne bóle brzucha, zaparcia, wyłam z bólu, a najbardziej lubiłam komentarze: "co Ty gadasz 2x w ciąży byłam w 9 miesiącu po górach skakałam, coś przesadzasz, dramatyzujesz"
U mnie komenterz-teraz to nie mozesz narzekac(osoba ktora woedzoala o in vitro)Tak, ja do tego miałam mieśniaki, okropne bóle brzucha, zaparcia, wyłam z bólu, a najbardziej lubiłam komentarze: "co Ty gadasz 2x w ciąży byłam w 9 miesiącu po górach skakałam, coś przesadzasz, dramatyzujesz"
Sasiadka moich rodzicow ma ok.25 lat.i niedawno urodzila.a tak sie dobrze czula ze w 9 moesc.coazy piella ogrodek ja sie z niej smialam ze urodzi w polu jak kiedys kobiety.ona miala cc i jak wyszla ze szpitala to mama mowila ze robila wszystko jakby nigdy nic.po prostu dobrze sie czula
Magda 1234
Miło poczytać że nie jestem sama Ciąża to cudowny czas ,,
reklama
Tylko i wyłacznie dr Artur Drobniak.Polecam z calego serca i czystym sumieniem.Ma swoja przychodnie na ul Wynalazek 2-Mokotow.Feminature Clinic.Pracowal na Karowej a trraz podobno-bo nie bylam juz u niego jakis czas-w Praskim.Jak chcesz sie zapisac to im prendzej tym lepiej bo to swietny specjalista a do tego empatyczny czlowiek i jest rozchwytywany.Ja nt.Doktora moge pisac i pisacDziewczyny jest tu ktoś z Warszawy? Polecicie jakiegoś lekarza ginekologa który pracuje też w szpitalu i zrozumie mój stres w ciąży w związku z wcześniejszymi stratami oraz długimi staraniami?
POKECAM