Ewunka
Fanka BB :)
Ja tez jestem szczęśliwa da się z tym żyć hi hi hi ale lubię 55-56Jak mi by waga stanęła na 60 to byłabym mega szczęśliwa
Ale nic nie robię w tym kierunku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez jestem szczęśliwa da się z tym żyć hi hi hi ale lubię 55-56Jak mi by waga stanęła na 60 to byłabym mega szczęśliwa
I jaJak mi by waga stanęła na 60 to byłabym mega szczęśliwa
Hmmm oj to sprezaj się szybciutkoI ja
Generalnie do 23 wrzesnia chce schudnac ze 10 kg, pozbyc sie celulitu, oponki, ujedrnic cycki
Eee tam, zdążysz przytyć ponownie [emoji28]I ja
Generalnie do 23 wrzesnia chce schudnac ze 10 kg, pozbyc sie celulitu, oponki, ujedrnic cycki
100kgEee tam, zdążysz przytyć ponownie [emoji28]
Ja dziewczynki przed ciąża ważyłam 57, po ciąży 73, a po porodzie 63-64 i tak mi się utrzymało do kolejnej ciąży.
Teraz to ja nie wiem na jakiej wadze skończę [emoji50]
Ale tego roku ? może się podzielimy , każda zgubi po 1 kg i razem będzie 10I ja
Przynajmniej na tydzieńI ja
Eee tam, zdążysz przytyć ponownie [emoji28]
Ja dziewczynki przed ciąża ważyłam 57, po ciąży 73, a po porodzie 63-64 i tak mi się utrzymało do kolejnej ciąży.
Teraz to ja nie wiem na jakiej wadze skończę [emoji50]
Ciekawe jak sobie pixi radzi. Mówisz, że niedługo sobie nie posiedzę? [emoji33]Ja przed ciąża 172 cm i 62 kg, 2 ciąży + 15kg. Miesiąc po porodzie waga sprzed ciąży. Teraz nie wiem nie ważę się ale przy dwójce nie mam czasu siedzieć a co dopiero jeść [emoji23][emoji85]