reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Robiłam kiedyś z podobnego przepisu z Google i też były pycha.

U nas kryluja takie placuszki :
1 szkl kaszki manny
1 szkl mleka
Troszkę stopionego masła
Dwa starte jablka lub jeden poduszony banan
Dwa żółtka
Wszystko zmiksować
Dodać ubite białka
Wymieszać i kłaść większą łyżka na patelnię. Pycha! Uwielbiamy wszyscy i jest plus że są owoce i nie ma cukru
Tak. Na pol sera w sumie ida 2 jajka tylko osobno zoltko a potem piana z białek

reklama
To jak jestesmy przy prostych przepisach to:
Szklanka ziaren slonecznika
1/5 szkl ziaren dyni
Szklanka roznych orzechow
Wszytsko zmielic na drobne kawalki, 2 banany zblendowac, pomieszac z ziarnami. Mozna dodac tez suszone sliwki i zblendowac z bananami.
Formowac kulki wielkosci orzecha wloskiego, splaszczac je i ukladac na blaszce wylozonej papierem do pieczenia. Piec 15min w 180C.
Wychodza pyszne, mega proste ciasteczka [emoji4]

A ja dziewczynki dostałam od mojego termomixa. Podobno za to że byłam dzielna przez te 9 miesięcy. Póki co knedle pychotka. Kupki się unormowały czyli 2 dziennie ale 99 procent cyc a 1 procent obce ciało w jamie ustnej... jessssu jakie to karmienie jest ciężkie.

Robiłam kiedyś z podobnego przepisu z Google i też były pycha.

U nas kryluja takie placuszki :
1 szkl kaszki manny
1 szkl mleka
Troszkę stopionego masła
Dwa starte jablka lub jeden poduszony banan
Dwa żółtka
Wszystko zmiksować
Dodać ubite białka
Wymieszać i kłaść większą łyżka na patelnię. Pycha! Uwielbiamy wszyscy i jest plus że są owoce i nie ma cukru
Znam je :) kuknij sobie na dzuewczyne informatyka ns instagramie. Od niej mam ten przepis o którym piszesz a ma super przepis na chlebek bananowy i wogole ma fajne przepisy, np Monte z awokado, banana, jogurtu i kakao

To jak jestesmy przy prostych przepisach to:
Szklanka ziaren slonecznika
1/5 szkl ziaren dyni
Szklanka roznych orzechow
Wszytsko zmielic na drobne kawalki, 2 banany zblendowac, pomieszac z ziarnami. Mozna dodac tez suszone sliwki i zblendowac z bananami.
Formowac kulki wielkosci orzecha wloskiego, splaszczac je i ukladac na blaszce wylozonej papierem do pieczenia. Piec 15min w 180C.
Wychodza pyszne, mega proste ciasteczka [emoji4]
Jezu juz czuje jakie beda pycha i zrobię ns pewno tylko wychodzą twarde czy nir?

A ja dziewczynki dostałam od mojego termomixa. Podobno za to że byłam dzielna przez te 9 miesięcy. Póki co knedle pychotka. Kupki się unormowały czyli 2 dziennie ale 99 procent cyc a 1 procent obce ciało w jamie ustnej... jessssu jakie to karmienie jest ciężkie.
Z termimixa podobno mega lody sa

Mniam knedle:). Szkoda że są z serem bo bym już się brała za robotę:p.
Co tam jeszcze ciekawego znalazłaś?
My lubimy Hallowenowe ciasto dyniowe, ciasto czekoladowe, krem z dyni piżmowej. Chłodnik litewski jest pycha, ale to bardziej na upały. I guacamole pycha:)
Lody sorbetowe przy mojej bezmlecznej diecie uratowały mi wakacje.

reklama
Dziewczyny czy ktoras z Was ma moze dostep do sab simplex?
Nie mam dostępu ale ta sama substancja czynna jest w innych lekach.

Do góry