Maruda najważniejsze ze już mamy leki.Opryszczkowe zapale nie jamy ustnejDaj znać jak tam po wizycie. Jak się maluch czuje?
reklama
RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
Maruda najważniejsze ze już mamy leki.Opryszczkowe zapale nie jamy ustnej
Biedak :-(( grunt że wiecie co to. Czyli ktoś musiał mieć opryszczkę i go zaraził, czy jest też inna możliwość?
nieagatka
To nawet nie goraczka i w dodatku na pewno od zebow. U nas na pewno bylby szczepiony, bo taki stan nie jest przeciwwskazaniem. Rob to co podpowiada Ci intuicja.Dziewczyny doradzcie mi proszę. Stasiu od 3 tyg ma temp 37° - 37,3° C ( idą mu zęby)
Jutro szczepienie 3 dawka WZW B.
Przekladalam już o miesiąc, czekać dalej czy szczepić? Do tego słabiej je - a nie chce do bardziej osłabić...
misis188
Slabo je bo jest cieplo. Ich, niech pediatra zadecydujeDziewczyny doradzcie mi proszę. Stasiu od 3 tyg ma temp 37° - 37,3° C ( idą mu zęby)
Przekladalam już o miesiąc, czekać dalej czy szczepić? Do tego słabiej je - a nie chce do bardziej osłabić...
tamiza
Dzięki dziewczyny za wszystkie rady. Jak poprzednio przekładałam to szczepienie to mi dr powiedziała że przy tej temp ( było 37.2°C) się nie szczepi - ciekawe co jutro mi powie. Ogólnie nie jest to osoba skora do dyskusji. No ale nic - pójdę jutro to się dowiem jak się teraz na to zapatruje. Najwyżej zrobimy sobie tylko wycieczkę do przychodni
Lekarka powiedziała że wirus ja nie mam pojecia.Maly pcha wszystko do by Ci wiadomo może przez to.Teraz jak już mamy leki jakoś łatwiej.Biedak :-(( grunt że wiecie co to. Czyli ktoś musiał mieć opryszczkę i go zaraził, czy jest też inna możliwość?
RedHotChiliPepper28
Teraz z górki. Szybkiego powrotu do zdrowia :-*Lekarka powiedziała że wirus ja nie mam pojecia.Maly pcha wszystko do by Ci wiadomo może przez to.Teraz jak już mamy leki jakoś łatwiej.
Ewunka
To są inne opryszczki.Biedak :-(( grunt że wiecie co to. Czyli ktoś musiał mieć opryszczkę i go zaraził, czy jest też inna możliwość?
Teraz ten virus zostaje "aktywny" Ale uspiony ( po wyleczeniu) i aktywuje się podczas osłabienie organizmu, przemęczenia fizycznego i psychicznego .
Ewunka
Zdrówka.Syn ma opryszczkowe zapalenie jamy ustnej
Dawaj mu papki i chłodne
reklama
Ewunka
Ja bym szczepiła- to nawet nie gorączka ( gorączka od 38 +)Dziewczyny doradzcie mi proszę. Stasiu od 3 tyg ma temp 37° - 37,3° C ( idą mu zęby)