reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny doradzcie mi proszę. Stasiu od 3 tyg ma temp 37° - 37,3° C ( idą mu zęby)
Jutro szczepienie 3 dawka WZW B.
Przekladalam już o miesiąc, czekać dalej czy szczepić? Do tego słabiej je - a nie chce do bardziej osłabić...
To nawet nie goraczka i w dodatku na pewno od zebow. U nas na pewno bylby szczepiony, bo taki stan nie jest przeciwwskazaniem. Rob to co podpowiada Ci intuicja.

Dziewczyny doradzcie mi proszę. Stasiu od 3 tyg ma temp 37° - 37,3° C ( idą mu zęby)
Jutro szczepienie 3 dawka WZW B.
Przekladalam już o miesiąc, czekać dalej czy szczepić? Do tego słabiej je - a nie chce do bardziej osłabić...
Slabo je bo jest cieplo. Ich, niech pediatra zadecyduje

Dzięki dziewczyny za wszystkie rady. Jak poprzednio przekładałam to szczepienie to mi dr powiedziała że przy tej temp ( było 37.2°C) się nie szczepi - ciekawe co jutro mi powie. Ogólnie nie jest to osoba skora do dyskusji. No ale nic - pójdę jutro to się dowiem jak się teraz na to zapatruje. Najwyżej zrobimy sobie tylko wycieczkę do przychodni ;)

reklama
Do góry