Agnieś191
Fanka BB :)
Tak, dziecko żyje i ma się dobrze dostawała może raz w tygodniu. Z tego co wiem to mięty nie można tak szybko.Melise 3 miesiecznemu dziecku?? Szok.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, dziecko żyje i ma się dobrze dostawała może raz w tygodniu. Z tego co wiem to mięty nie można tak szybko.Melise 3 miesiecznemu dziecku?? Szok.
Nie no, widze, ze ma sie dobrze, po prostu mnie to zdziwilo, bo moja pediatra jak zapytalam o roczna siostrzenice to powiedziala, ze lepiej nie.Tak, dziecko żyje i ma się dobrze dostawała może raz w tygodniu. Z tego co wiem to mięty nie można tak szybko.
mielismy problemy z brzuszkiem i dopajać miałam od początku. Marcelina od urodzenia była na mleku modyfikowanym. Melise można od 4mca. Ja dawałam wcześniej ale tak jak pisałam efektu brak to nie dostaje. A z tymi pediatrami to ile osób tyle opini, przekonałam się o tym w bardzo krótkim czasie. Także my mamy powinnyśmy jeszcze fakultet z pediatrii zrobić bo oszaleć idzie.Nie no, widze, ze ma sie dobrze, po prostu mnie to zdziwilo, bo moja pediatra jak zapytalam o roczna siostrzenice to powiedziala, ze lepiej nie.
Ale ja 3 miesiecznemu dziecku nie dawalam nic oprocz mleka i wody, bo wg mnie to calkowicie zbedne.
mielismy problemy z brzuszkiem i dopajać miałam od początku. Marcelina od urodzenia była na mleku modyfikowanym. Melise można od 4mca. Ja dawałam wcześniej ale tak jak pisałam efektu brak to nie dostaje. A z tymi pediatrami to ile osób tyle opini, przekonałam się o tym w bardzo krótkim czasie. Także my mamy powinnyśmy jeszcze fakultet z pediatrii zrobić bo oszaleć idzie.
Oj melisy bym nie dawała, rumianek tak sobie. Jednak wiem że dzieci bardzo tolerują koper włoski. Sama czasami podpijam. Zresztą dziewczyny co dziecko to inna tolerancja nie ma co generalizowac. Co do lekarzy pediatrow przemilczmy bo same wiemy że różnie bywa. Zresztą tak samo jak i z ginekologamiiDziewczyny co myślicie o dawaniu do picia rumianku melisy itp? Nawet takim małym?
Tolerują może tak, ale z tego zestawienia jest najgorszy.Oj melisy bym nie dawała, rumianek tak sobie. Jednak wiem że dzieci bardzo tolerują koper włoski. Sama czasami podpijam
Tu zgodzę się i powiem szczerze że w szoku byłam jak doczytałam że może powodować raka !Tolerują może tak, ale z tego zestawienia jest najgorszy.
No właśnie ja też przestałam jak się dowiedziałam od czasu do czasu daje ale nie zbyt czestoTu zgodzę się i powiem szczerze że w szoku byłam jak doczytałam że może powodować raka !
A ile go dajesz? A jak długo moczysz?Mój syn ma 7 tyg a rumianek pije od tygodnia. Jeśli chodzi o melise to raczej bym sobie odpuściła - ale zrobisz jak uważasz to Ty jesteś mamą i to Ty decydujesz