misis188
Fanka BB :)
Teraz 8 tydzień dopiero a za chwilę porodówkaCześć dziewczynywcześniej byłam na forum "kto po ivf", ale uznałam że tu już też dołącze mimo że zaczynam dopiero 8 tydzień.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz 8 tydzień dopiero a za chwilę porodówkaCześć dziewczynywcześniej byłam na forum "kto po ivf", ale uznałam że tu już też dołącze mimo że zaczynam dopiero 8 tydzień.
AmenAlbo mozna powiedziec, ze rozmiary z Lidla sa dziwne i nijak maja sie do rzeczywistosci i darowac sobie przepychanki co do nazewnictwa [emoji16]
Mój syn ma 7 tyg a rumianek pije od tygodnia. Jeśli chodzi o melise to raczej bym sobie odpuściła - ale zrobisz jak uważasz to Ty jesteś mamą i to Ty decydujeszDziewczyny co myślicie o dawaniu do picia rumianku melisy itp? Nawet takim małym?
Rumianek jak najbardziej tylko szukaj takiego z koszyczków kwiatowych. Melisa raczej nie i koper tak samo.Dziewczyny co myślicie o dawaniu do picia rumianku melisy itp? Nawet takim małym?
Rumianek chyba ok chodź ja nie dawałam kopru pediatra mówił by nie dawać a melisy bym nie dała bez wskazań lekarzaDziewczyny co myślicie o dawaniu do picia rumianku melisy itp? Nawet takim małym?
Rumianek tylko bez dodatkow, czysty i delikatnie zaparzony, ale w sumie przed skonczeniem 6 miesiecy wydaje mi sie zbedny. Melise mozna dopiero w okolicy 1,5 roku, ja podaje 1-2 w tyg odrobine i dziala cuda na nasz bunt dwulatka i zwiazane z nim niespokojne noce.Dziewczyny co myślicie o dawaniu do picia rumianku melisy itp? Nawet takim małym?
Ja rumianek podawałam od pierwszych dni życia. Melise od 3mca. Ale średnio dawała efekt wyciszenia haha i nie daje. W necie jest jakie zioła kiedy. Marcelina tylko rumiane i wode pije. Zachwycona bidonem wypija takie ilości, że szok.Dziewczyny co myślicie o dawaniu do picia rumianku melisy itp? Nawet takim małym?
Zgadza sięMelisy bym nie dawała. Co do rumianku to kupilismy herbatkę dla dzieci specjalna koper z rumiankien czy jakoś tak ale plik nią z tym że teraz będę chciała mu ją spróbować podawać tylko że w kubeczku. Sam rumianek dziewczyny podawał i to z polecenia pediatry jeśli mnie pamięć nie myli i mam tu na myśli @zylwia
Melise 3 miesiecznemu dziecku?? Szok.Ja rumianek podawałam od pierwszych dni życia. Melise od 3mca. Ale średnio dawała efekt wyciszenia haha i nie daje. W necie jest jakie zioła kiedy. Marcelina tylko rumiane i wode pije. Zachwycona bidonem wypija takie ilości, że szok.