reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
My rozszezalismy diete 4+2
Marcelina spi z nami od urodzenia do dziś( przed 18 nie zamierzam jej wygonic ...wiec chyba sama wcześniej pójdzie)
Od 6 mż kiedy to odstawiłam nocne karmienie mm spi cale noce np.wczoraj od 20 do 8.40-zazwyczaj do 7.30 z pewnymi wyjatkami jak idzie ząb lub czasem wstaje o 3 w nocy i cos opowiada czy spiewa ...
Body z lidla lubie
Poduszke lubiłam chwilę potem przejął ja mąż i później przy Marcelinie sie przydała.
Brokuł dalam późno u nas powodował wzdecia do teraz czesto go nie dostaje.
Pozdrawiamy i witamy nowe grubasy
Screenshot_2019-01-17-19-09-48.png
Screenshot_2019-01-19-22-51-18.png

Dziewczyny co myślicie o dawaniu do picia rumianku melisy itp? Nawet takim małym?
Rumianek tylko bez dodatkow, czysty i delikatnie zaparzony, ale w sumie przed skonczeniem 6 miesiecy wydaje mi sie zbedny. Melise mozna dopiero w okolicy 1,5 roku, ja podaje 1-2 w tyg odrobine i dziala cuda na nasz bunt dwulatka i zwiazane z nim niespokojne noce.

Dziewczyny co myślicie o dawaniu do picia rumianku melisy itp? Nawet takim małym?
Ja rumianek podawałam od pierwszych dni życia. Melise od 3mca. Ale średnio dawała efekt wyciszenia haha i nie daje. W necie jest jakie zioła kiedy. Marcelina tylko rumiane i wode pije. Zachwycona bidonem wypija takie ilości, że szok.

Załączniki

• 4C9C1695-E495-46B2-8D3F-9AE875E5F2D9.jpeg
    4C9C1695-E495-46B2-8D3F-9AE875E5F2D9.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 80
Melisy bym nie dawała. Co do rumianku to kupilismy herbatkę dla dzieci specjalna koper z rumiankien czy jakoś tak ale plik nią z tym że teraz będę chciała mu ją spróbować podawać tylko że w kubeczku. Sam rumianek dziewczyny podawał i to z polecenia pediatry jeśli mnie pamięć nie myli i mam tu na myśli @zylwia
Zgadza się :p tylko jeden lekarz mówił żeby podawać inny, że nie :/ ja podawalam jakiś czas :)

reklama
Do góry