reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Wiesz nam gorna 2 wychodziła miesiąc objawy przychodziły i odchodziły ....dziasła miała bardzo spuchniete co któryś dzień nue chciała jesc mleka przekładała na drugą strone smoczek, otwierała buzie do obiadku a potem płakała ze jej przeszkadza . I nagle w jednyn tygidniu wyszły nam 3 szt ....
Wiesz co jeszcze mi przychodzi do głowy ten rumianek.... może odstaw na tydzień ?
Właśnie było odstawione. Piła wode bo pediatra kazała nawet to. Już jest prawie ok może to była jednorazowa sytuacja z tymi plamami.

reklama
Dziewczyny prywata: mam do sprzedania laktator elektryczny lovi zakupiony we wrześniu na początku. Nie mam paragonu, gdzieś przepadł bez wieści ale używałam go regularnie do połowy października. Zakupiłam za 369zl sprzedam za 250 plus koszt przesyłki, chyba, że ktoś jest z Lublina to odbiór u mnie [emoji6] cena do negocjacji w razie czego. Zobacz załącznik 913810Zobacz załącznik 913812Zobacz załącznik 913814Zobacz załącznik 913815
Polecam mam taki sam

Dzięki Ciotki za wszystkie rady ;)
Jak już jedną listę ogarnęłam to teraz kolejne pytanie..:rofl2:
Czy któraś z Was ma laktator elektryczny Avent? Bardzo hałasuje ?

A ja bym potrzebowała instrukcji jak sie zabraç za przygotowywanie jedzenia dla dziewczynek.
Kiedys tu chyba była dyskusja na ten temat,mogłabym ją wznowić?
Po 3 miesiącu chciałabym zacząć wprowadzać powoli warzywa i chyba chciala bym uniknąć kupowania gotowych słoików:p myślicie że to możliwe??
A czemu tak szybko już po 3?

reklama
Dzięki Ciotki za wszystkie rady ;)
Jak już jedną listę ogarnęłam to teraz kolejne pytanie..:rofl2:
Czy któraś z Was ma laktator elektryczny Avent? Bardzo hałasuje ?
Ja miałam z Canpola i jest w miarę ok. Większość dziewczyn miała właśnie ten albo Medela. Z Aventa chyba niewiele.

Do góry