reklama
ludek
Fanka BB :)
Właśnie takie mam [emoji5] Ale ja nieraz w wiaderku z wodą pupcie umyję, nie raz waciki z wodą a czasem chusteczki [emoji3]Polecam tę chusteczki Zobacz załącznik 869638
Dziewczyny czy kupowalyscie prześcieradło do gondoli? jeśli tak to ile sztuk? a taka wkładkę z minky do gondoli i nosidełka tez? ja ma termin na koniec wrzesnia i się zastanawiam bo to cieplej zawsze
co myślicie? dzis nabyłam wózek coto baby aprilia 3w 1 czarno brązowy z bialym spodem i na białej ramie i jestem zakochana ❤❤❤❤ zobaczymy jak sie sprawdzi
hope322
Tez myslalm o termosie na noc ale w sumie mam podgrzewacz do butelek to zobacze czy sie sprawdzi a jak nie to kupie nowy termos.Ja kupilam chusteczki na wyjscia a w domu planuje myc tylko przegotowana woda. Musze kupic termos na wode zeby caly czas byla ciepła
hope322
Ja w sumie tez mam kazde dostepne na „moim” rynku, no prawie, bo nie mam typowych pampersowOj ja też mam szafę pampersów bo kupiłam na próbę z każdej firmy
Moja kluseczka maleńka ma się dobrze,szyjka się mocno skróciła lekarz mówi ze wcale się nie zdziwi jak w przyszłym tygodniu zacznie mnie już brać
Oj nie mogę się doczekać![]()
Piszesz kluseczka to chyba waga jest juz spora
Ja probuje zasnac ale Sara tak sie gimnastykuje, ze az mnie zatyka
hope322
Ja bede uzywac tych samych co do kolyski, mam 5szt puki coDziewczyny czy kupowalyscie prześcieradło do gondoli? jeśli tak to ile sztuk? a taka wkładkę z minky do gondoli i nosidełka tez? ja ma termin na koniec wrzesnia i się zastanawiam bo to cieplej zawszeco myślicie? dzis nabyłam wózek coto baby aprilia 3w 1 czarno brązowy z bialym spodem i na białej ramie i jestem zakochana ❤❤❤❤ zobaczymy jak sie sprawdzi
Dawaj fotke wozka, ja tez chce oko nacieszyc
hope322
Tez czytalam, ze w tych tygodniach sie robi. Ja nie bede miala tego badania, mam cc.Kobity a kiedy robilyscie wymaz na paciorkowca? Bo dzis mi gin mowi ze miedzy 36 a 37 tc sue robi choc przy cc to badanie chyba nie jest tak.istotne
kredka82
Ja moge polecic firme hartman. Wszystkonz niej kupowalam na allegro i super jakosc@nieagatka @Oczekiwanie2017 Bardzo Wam dziewczyny dziękujęa czy może polecacie jakieś konkretne firmy? Ja np. czytałam różne opinie o podkładach bella mama... że są tanie i niby ok ale z tendencją do przeciekania.... a coś na prawdę godnego uwagi? I na co zwracać uwagę?
My tez ich uzywamy na wyjscia a w sumie to jak wychodzimy to ja czesciej z nich korzystam bo po kazdym sklepie do ktorego wejde myje rece jak jestem z malaPolecam tę chusteczki Zobacz załącznik 869638
W domu tylko woda i waciki.
Ja wody nie daje i bym na pewno takiemu maluchowi nie dawala. Jak zacznie jesc inne rzeczy to wtedy takKurde chrzesnica meza strasznie cierpiala bodajze przezv2 tygodnie jak jej mama byla jeszcze w szpitalu i przyszla polozna do domu na wizyte do dziecka, dziecko bylo glodne a ta na upartego dala jej butelke wody. Na prawde byla masakra po tym
My juz przeszlysmy. Jeszcze mam ostatnie sztuki 2 ale spi juz w 3 i jutro mysle 2 skonczymy. Jakby nie to ze te 2 juz mialam to z tydzien temu bym przeszla.U mnie też 0 musiałam wywijac bo były za duże hihi a Teraz lada moment przechodzimy na 3![]()
gooossia17
Ja 3 miesiace nie spałam bo odciagałam mleko co 3 h i Marcelina co 3 h wiec ....
3 miesiace łapałam 15 minutowki.
Ale potem ......
12 h potrafi spac z mamusia i tatusiem w łozku
Jesteś dla mnie pocieszeniem!! [emoji7] mam nadzieje, ze tez tak będzie [emoji4]
reklama
Ewunka
2375 spadła do 2 kgTo ile wazyly Wasze Malenstwa, ze od 0 zaczynalyscie?