reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kobity a kiedy robilyscie wymaz na paciorkowca? Bo dzis mi gin mowi ze miedzy 36 a 37 tc sue robi choc przy cc to badanie chyba nie jest tak.istotne

reklama
Dziewczyny czy kupowalyscie prześcieradło do gondoli? jeśli tak to ile sztuk? a taka wkładkę z minky do gondoli i nosidełka tez? ja ma termin na koniec wrzesnia i się zastanawiam bo to cieplej zawsze :) co myślicie? dzis nabyłam wózek coto baby aprilia 3w 1 czarno brązowy z bialym spodem i na białej ramie i jestem zakochana ❤❤❤❤ zobaczymy jak sie sprawdzi

Oj ja też mam szafę pampersów bo kupiłam na próbę z każdej firmy :)
Moja kluseczka maleńka ma się dobrze,szyjka się mocno skróciła lekarz mówi ze wcale się nie zdziwi jak w przyszłym tygodniu zacznie mnie już brać ;):)
Oj nie mogę się doczekać :):)
Ja w sumie tez mam kazde dostepne na „moim” rynku, no prawie, bo nie mam typowych pampersow :)
Piszesz kluseczka to chyba waga jest juz spora :)
Ja probuje zasnac ale Sara tak sie gimnastykuje, ze az mnie zatyka :)

Dziewczyny czy kupowalyscie prześcieradło do gondoli? jeśli tak to ile sztuk? a taka wkładkę z minky do gondoli i nosidełka tez? ja ma termin na koniec wrzesnia i się zastanawiam bo to cieplej zawsze :) co myślicie? dzis nabyłam wózek coto baby aprilia 3w 1 czarno brązowy z bialym spodem i na białej ramie i jestem zakochana ❤❤❤❤ zobaczymy jak sie sprawdzi
Ja bede uzywac tych samych co do kolyski, mam 5szt puki co :)
Dawaj fotke wozka, ja tez chce oko nacieszyc :p

@nieagatka @Oczekiwanie2017 Bardzo Wam dziewczyny dziękuję:) a czy może polecacie jakieś konkretne firmy? Ja np. czytałam różne opinie o podkładach bella mama... że są tanie i niby ok ale z tendencją do przeciekania.... a coś na prawdę godnego uwagi? I na co zwracać uwagę?
Ja moge polecic firme hartman. Wszystkonz niej kupowalam na allegro i super jakosc
My tez ich uzywamy na wyjscia a w sumie to jak wychodzimy to ja czesciej z nich korzystam bo po kazdym sklepie do ktorego wejde myje rece jak jestem z mala

W domu tylko woda i waciki.
Kurde chrzesnica meza strasznie cierpiala bodajze przezv2 tygodnie jak jej mama byla jeszcze w szpitalu i przyszla polozna do domu na wizyte do dziecka, dziecko bylo glodne a ta na upartego dala jej butelke wody. Na prawde byla masakra po tym
Ja wody nie daje i bym na pewno takiemu maluchowi nie dawala. Jak zacznie jesc inne rzeczy to wtedy tak
U mnie też 0 musiałam wywijac bo były za duże hihi a Teraz lada moment przechodzimy na 3 :)
My juz przeszlysmy. Jeszcze mam ostatnie sztuki 2 ale spi juz w 3 i jutro mysle 2 skonczymy. Jakby nie to ze te 2 juz mialam to z tydzien temu bym przeszla.

reklama
Do góry