reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Widzę, że tak samo myślisz jak ja. Tez nie będę stała na przeszkodzie, żeby moje dziecko wyjechało jak będzie chciało.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
I ja tez... nawet sama.sie zastanawialam jakis czas temu zanim.dom kupilismy, bo umnie w firmie mozna sie przeniesc np do Oxfordu, ale chcielismy w polsce korzenie zapuscic i nie wiem czy dobrze zrobilismy...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja niestety tez nic po nikim nie dostanę i wszystko musimy sami zakupić ale stwierdziłam ze kupię na olx pakę używanych ciuszków bo to dziecko za chwile z tego wyrośnie . Dziewczyny maja naprawdę zadbane rzeczy i za 300 zł można kupić na pół roku ciuszki .nie można tez dać się zwariować ,normalne ze każdy by chciał ale moment kiedy się urodzi stanie się dopiero wydatkiem i kasa już będzie szła regularnie .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez kupilam troche na olx. Niektore po 5 za sztukę.

I ja tez... nawet sama.sie zastanawialam jakis czas temu zanim.dom kupilismy, bo umnie w firmie mozna sie przeniesc np do Oxfordu, ale chcielismy w polsce korzenie zapuscic i nie wiem czy dobrze zrobilismy...

No to ja żałuję, że do Pl wróciliśmy. Jedyny powód powrotu to właśnie dziecko.

Ja niestety tez nic po nikim nie dostanę i wszystko musimy sami zakupić ale stwierdziłam ze kupię na olx pakę używanych ciuszków bo to dziecko za chwile z tego wyrośnie . Dziewczyny maja naprawdę zadbane rzeczy i za 300 zł można kupić na pół roku ciuszki .nie można tez dać się zwariować ,normalne ze każdy by chciał ale moment kiedy się urodzi stanie się dopiero wydatkiem i kasa już będzie szła regularnie .

Pewnie, że się opłaca kupić na olx. Ja tez kupowałam używane i w bardzo dobrym stanie. Nowe ciuszki to może kilka sztuk kupiłam, bo wiedziałam, że długo w tym nie pochodzi

Kupilam np taki zimowy kombinezonik, za 60zl tylko.
1500646298-aaaaaa.jpeg

Wyglada jakby ze dwa razy byl założony.

Kupilam np taki zimowy kombinezonik, za 60zl tylko.
1500646298-aaaaaa.jpeg

Wyglada jakby ze dwa razy byl założony.

No bo taki Maluszek nie pobrudzi go. Tym bardziej, że będzie spal w wózku na spacerze :)

No to ja żałuję, że do Pl wróciliśmy. Jedyny powód powrotu to właśnie dziecko.

Ja jak widze co sie w Pl dzieje to utwierdzam sie w przekonaniu, ze nie ma po co wracac.
Trzeba przygotowac sie na ewentualnosc sciagania rodziny tutaj, jak juz PiS dopnie zwego i zrobi z Polski Bialorus...

Dziewczyny jestem już w domku.
Więc tak wynik toxo igg Ujemny !!! Czyli był błąd w tamtym labo! Czekając na wyniki myślałam że padne taki stress, jeszcze po wizycie zrobiłam na igm, by mieć pewność że wszystko jest ok. Jeszcze czekam na wynik.
Miałam dziś też badania przepływów i zbadany został malutki tak jak na połówkowym
Tak nam ładnie się pokazał[emoji7]
1500639448-aaaaaa.jpeg

Jestem taka szczęśliwa [emoji16]Tylko portfel pusty [emoji23]i gdzie tu myśleć o wyprawce [emoji28]ale najważniejsze że wszystko jest ok [emoji1]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Cudnie[emoji7] A portfel to chyba u większości z nas pusty. Ale warto, czyż nie?[emoji8] [emoji4]

reklama
Oj z ta kasa to My invitrówki chyba wszystkie znamy problem . Niestety nasze koszty są nieporównywalne z naturalna ciążą. Miejmy tylko nadzieje ze słowa" Kocham Cie Mamo " wynagrodzą nam to wszystko co musimy znieść . Chyba nigdy nie pojmę niesprawiedliwości w wydatkowaniu finansów i polityki tego kraju. Wczoraj powiedziałam do mojego ze jak nasze dziecko zechce wyjechać z tego kraju to będę mu kibicować .

Liczysz na "Kocham Cię Mamo"? Ja bardziej spodziewam się: nie chce mi się, później, jak wrócę to będę i daj na kino[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji12]

Do góry