Madzia i piotr ja Adę kładę ok. 20.00. Jest kąpiel, butla i odkładam do łóżeczka. Chwila moment i mała śpi. Przeważnie wstaje ok. 5 na jedzenie i zasypia zaraz.
Masz niezły hardcore jak do 2.00 musisz być na pełnych obrotach, szok
Infinity wstrzymaj się na razie z pampersami bo nie wiadomo co podpasuje :-)
Ja np. nienawidziłam pampersów Premium care bo one mają siateczkę w środku która przyklejała się do pupy jak dziecko zrobiło kupę. Miałam kilka na próbę ze szkoły rodzenia i nawet paczki nie kupiłam. Za to pampersy activ baby (zielone) uwielbiam :-)
Ewelina.br po porodzie ból kręgosłupa jest jeszcze gorszy
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
tragedia ! mnie po obu porodach tak bolał, że siedziałam i płakałam. Myślałam na początku, że to od znieczulenia w kręgosłup ale to nie punktowy ból, a po prostu całe plecy
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
. Zdaje się, że środek cieżkości wraca na swoje miejsce i cała reszta, stąd ten ból
Esiek na zbicie bilirubiny dopaja się wodą z glukozą. Karmienie piersią może nasilać żółtaczkę więc się nie przestrasz :-) Kontroluj poziom cały czas. U mnie Szymon miał wysoką żółtaczkę i jeździłam kilka dni do kliniki sprawdzać poziom bilirubiny bo przy 13 już naświetlają. U nas zatrzymała się na 11,4 i zaczęła spadać. Ada miała niewielką żółtaczkę
Esiek co do karmienia piersią to ja się nie wypowiadam bo nam się nie udało ale życzę ci wytrwałości ! :* Pamiętaj,że laktacja siedzi w głowie ale jak masz się zarzynać to też bez sensu. Szczęśliwe dziecko to szczęśliwa mama :-)
lenkabar dobrze pisze- na MM też pięknie dzieci rosną i się rozwijają. U mnie oboje na mm od samego początku, wyrzuty sumienia miałam trochę przy synu. Teraz już nie bo mam porównanie jak było na cycy a jak na mm :-) to zupełnie inna bajka
Emilia trzymam kciuki ! oby to nie wyrostek i nie była potrzebna operacja
Ewis a używasz jakiś wkładek zapachowych?
Ja miałam koszmar po wkładkach naturelli rumiankowych. Zmieniłam je na inne i wszystko wróciło do normy.