reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Czesc Dziewczeta,

Gotadora,
super,ze juz jestescie w domu. Tyle tam spedzilas tygodni, ze czas najwyzszy go opuscuc.

Tequila,znam doskonale humory @ . Rok temu kazala mi na siebie czekac 1,5miesiaca. Grrrrrr
trzymam juz kciuki za Twoja udana procedure.

Milego poniedzialku!!!!

Witajcie dziewczynki

Tequila nawet się nie obejrzysz jak będziesz miała maleństwo w brzuszku. Nie wiem,ale dla mnie cała stymulacja i czas do transferu szybko minął. Trzymam kciuki za pęchole.

Gotadora w końcu w domciu :-). Teraz będziesz mogła więcej wypoczywać, a mąż na pewno Ci w tym pomoże opiekując się maluszkami z Tobą.

Kwiatuszek za Twoje maleństwo &&&

Lawendowy następnym razem daj znać, podrzucę Ci jakiegoś psiaka z mojego stadka. Dwa są po szkoleniach obronnych i wystarczy jedno słowo i facet zmieniłby postawę :-).

agapl słońce i przed Tobą już poród niedługo. Jakieś plany dotyczące sposobu? SN czy CC? Jak się czujesz?

Ja mam dzisiaj wizytę o 20:20 i modlę się aby ten lekarz został już moim położnikiem. Postanowiłam wyłożyć kawę na ławę czego oczekuję (czyli poród cc w św Zofii, odpowiednia opieka endokrynologiczna) i zobaczę reakcję pani doktor. Ale po cichu mam nadzieję, że to będzie ona ;-). Mam nadzieję, że zobaczę maluszka na usg, dostanę wydruk (chociaż jeden) i może potwierdzi płeć. W końcu dzisiaj zaczęłam 18 tydzień :-), kiedy to minęło?
Strach oczywiście znów jest, wczoraj narobiłam 100 knedelków, gar rosołu z koguta :laugh2:. I chyba zabijając głupie myśli o wizycie przeforsowałam się i jestem bardzo osłabiona.

Miłego dnia kochane

Sylwia mi poprzednia stymulacja też minęła szybciutko:tak:tylko czas od transferu do bety się dłużył;-)
Trzymam kciuki za Twoja wizytę:tak:abyś poznała płeć i znalazła w końcu lekarza któremu zaufasz:tak:

Agapl te @ tak maja takie wredne typy:-D

Witajcie.
Gotadora szybko wyszłaś do domu. Teraz będziesz się z maluchami oswajać. Jak to u ciebie wygląda z karmieniem?
Milagros niestety jeszcze mnie nie chwyciło :( Czasami zazdroszczę Wam CC, to znaczy tylko tego terminu wyznaczonego. Wiecie na kiedy dokładnie macie się szykować.
Sylwia oby ta dr okazała się konkretna i była już do końca ciąży z Wami.

Moje samopoczucie jest dziwne, czasami się śmieje a czasami wywalona na maxa jestem. Dziś to mi się nic nie chce. Krzyże mnie dalej czasami bolą i przestają.

Miłego dnia dziewczynki.

reklama
Do góry