reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Miłego słonecznego poniedziałku dla Wszystkich!
Gotadora cieszę się że jesteście już w domku
:tak: napisz w wolnej chwili ile dzieciaczki mają cm bo albo nie pisałaś albo mi umknęło a jestem strasznie ciekawa jakie są malusie:-D
a ja się w końcu doczekałam @ po 4 dniach zwłoki w końcu raczyła do mnie zawitać;-) mimo bólu brzucha od samego rana cieszę się ogromnie bo od jutra zaczynam STYMULACJĘ:-D a w sobotę pierwsze podglądanko moich pęcholi,oby ładnie sobie rosły:tak:

reklama
Kwiatuszek, ja na początku miałam lutinusa 3x1, a potem przeszłam na luteinę 3x4 i tak biorę do teraz.
Najwyżej w 5-6dpt zbadaj sobie progesteron.

TeQuila, ale czad!!!! To już???? Nie wierzę!
No doczekałaś się. Ja wysyłam fluidki specjalnie dla Ciebie. I trzymam mocno kciuki za owocna stymulację.

Kwiatuszek, TeQuila, może nie będę już ostatnia w naszym kalendarzu :-D

:-D:-D:-D Miłego dnia dziewczęta :-D:-D:-D

Witam dziewczyny. W koncu nowy tydzien!

tak mi przyszlo wlasnie do glowy... Sony? Urodzilas juz? Bo cos sie nie odzywasz!?

gotadora, super, ze szpital masz juz za soba. Teraz baw sie dobrze w domu :)) widzialam twoje foty na fejsie. Jakie te twoje dzieciaczki drobniutkie! Zwlaszcza u twojego meza w objeciach :))

Lawendowy sen możesz się już pożegnać z ostatnim miejscem na liście bo zamierzam zająć je:tak:
Doczekałam się w końcu,pomijam fakt że planowo dziś już miałam podglądać pęcherzyki no ale wredna @ pokazała znowu kto jest górą no ale że jest to ostatnia @ bo kolejna dopiero za długie miesiące po ciąży to jej wybaczam spóźnienie:tak::-D Kurczę kto by pomyślał że zastrzyki w brzuch mogą być takie wyczekiwane;-)

Avocado, w sumie, to czekałam, aż się wypowiecie.
Ale dobrze, że zadecydowałaś :)))) Ja jestem za:-) :-D:-)
Ale nie wiem, czy będę miała jak dojechać. I jeśli tym razem mogłabym się z Tobą zabrać, to będę dźwięczna

reklama
Do góry